Відмовлено НПУ Пономаренко MG, 2.40, 2.7, 2.20, 2.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
119
Реакції
135
Бали
48
1. Я 216948
2. 211545
3. З боку гравця 211545 такі порушення:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Порушення правил Держ:
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.26. Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення
4. Пояснюю. Деталі на відео.
Я під'їхав на перехрестя,зупинився,ввімкнув аварійку,заглушив двігатель.
Відразу пан Пономаренко викрикував в мою сторону M.G. потім на стоячую мою автівку,почали оточувати 3 екіпажа НПУ, НЕ накинувши пурс.
Далі я сказав пану поліцейському,що в мене скінчилося пальне і що я стою на аварійні і заглушенов'му двігатель(це він проігнорував). Для подальшої безпеки,щоб не кінчилось останні пальне по серед дороги,я зупинився там і хотів викликати євакуатор щодо дозаправки,але не встиг,поліцейській почав до мене проводити процесуальні дії.
Я не одноразово йому казав,що скінчилося пальне.
Далі я питав його,що я порушив,коли в мене кінчилось пальне і я стою на аварійні.
3 екіпажем можно стояти просто так с порушенням ПДР,а мені ні,коли в мене закінчилося пальне.
Надалі я так і не дочекався від поліцейського на який підставі я йому повинен щось надавати(бо йому так захотілось),він після вимог закував мене в кайданки і повіз в відділок.
По дорозі ми потрапляємо на швидкості в ДТП(врізаємося в стовб),я кажу ,що вдарився головою і мені потрібна медична допомога.(Я в кайданках)
На що працівник поліції ПОВНІСТЮ проігнорував це і не надав першу медичну допомогу на місці ДТП.
Далі як ні в чому не бувало,ми продовжили після ДТП рух в відділок.
Приїхавши,я наполягав на виклику МОЗ.
Далі,я по своїм правам попросив викликати адвоката.
Но ніхто,ні МОЗ,ні Адвокат ні прийняв виклик(прошу звернути увагу на працю госок)
Роблю наголос,що працівник поліції повинен був надати мені першу медичну допомогу після скоєння ДТП,а не ігнорувати це.
Ще прошу перевірити запис бодікамери працівника-щожо правдивих викликів МОЗ і Держ адвоката.
Потім поліцейський,коли я був в кайданках требував від мене надати водійське та техпаспорт(я не можу це системно зробити,бо я в кайданках).
Я йому разів 5 казав ,що не можу надати ці документи.
Виписав розшук далі і посадив.
Що весь цей час свідчить про його службову недбалістьі не компетентність.
Також на відео декілька разів пан Пономаренко погрожував мені форумом.
якщо щось пропустив-доповните,шановна Администрация.
Прошу слідкуючи адміністрацію НПУ,або ГС,ЗГС Держ. Ретельно передивитися все відео і покарати працівника поліції за всі його порушення!
За будь яких питання,щодо доповнення можете звертатись до мене особисто.
5. Доказ. Тайм код 00.01-18.20
6. 10.03.2026

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
У скаргі відсутні чіткі тайм-коди
Подайте нову скаргу та вкажіть тайм-коди на кожне порушення

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі