SanyaA
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 18 Сер 2023
- Дописи
- 94
- Реакції
- 52
- Бали
- 21
- Нікнейм лідера/заступника: Юра Задверняк
- Особистий нікнейм: Саня Одеський
- Суть скарги: Все як було насправді. Ситуація: Підїхавши до НПУ К , підійшов гравець Олег Качмар , і почав росказувать, грубить що його заділи автівкою , що розвернувся по серед дороги , ну і як без того щоб потулить. Затулив він нас. З больниці м.Києва ми приїхали назад до НПУ К. Поки ми їхали Олег Качмар вдягнув форму , взяв тайзер , і вже біг на вулицю. Підїхавши , він вибіг , вдарив тайзером і затримав гравця Ваню Вінницького. Виявилось що він був Курсантом чи Капралом. Це вже перевищення службових повноважень. Ці всі моменти нажаль не були записані на відео. Потім він забіг в ГУ і почав просить у гравця Юри Задверняка щоб він посадив нас. У відповідь Задверняк сказав "Ні, швидко на парковку наразі код 6". Ось тут і почалась відеофіксація.Він відпустив гравця Ваню Вінницького і почав провокувати. 0:01 Казав що нам повезло. Почались образи з його сторони , а потім вже і з моєї у відповідь. Юра Задверняк в свою чергу вирішив проігнорувати образи зі сторони свого співробітника і надалі продовжував казати "Швидко на парковку! Виконувати наказ!" 0:44 Після цього я вибіг на вулицю. Юра Задверняк також вибіг через головний вхід і почав грубить, провокувати. Хоча він просто міг побігти собі далі на парковку. 1:21 Його слова "Твоя падружка" це було як провокація. 2:08 Мої слова " Маму свою будеш називать падружкою" вони були у відповідь на цю провокацію. 2:18 Після чого його це заділо і він мене затримав без відігровок rp. Знову почав грубить "Закрий свого рота"! 3:07 Побіг просить свого співробітника щоб допоміг затримати гравця Ваню Вінницького. І ось тут дійсно почався балаган , попросив одного побігли всі інші. 3:40 Гравця Ваню Вінницького вони затримали без причини. Знову зявився Олег Качмар спробував провокувать , щось доказать. 4:25 Завели в кабінет , почались образи , провокування. Його співробітник взагалі нічого не відігрував. 4:36 Запитував за якісь відігровки в загальний чат. Були не зрозумілі дії , образи зі сторони Задверняка. Також були образи з моєї сторони. Задверняка дуже сильно заділи слова за маму , хоча то були не образи. 8:16 Я писав в офтоп чат , по факту він мені немав надавати відповіді , але він відкликався на мої слова. 10: 47 Забрав просто так водійське посвідчення, видав просто так розшук 13:55 після чого посадив до ІТТ. Я вважаю що таких Зам.Лідерів треба звільнять , толку з них не буде. Прошу примітить що відколи Задверняк в НПУ було багато на нього скарг. Як мінімум від мене це вже 3-4 скарга. Тайм коди вказані. Але варто передивитись все відео , так як скарга дуже цікава. Пропоную також ГА , ЗГА подивитись цю скаргу. Думаю все чітко і ясно розписав , пояснив. З повагою до адміністрації! Саня Одеський.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
- Дата походження: 30.06.2025