Важливо НПУ | Рапорт на відпустку

Данило Ковальчук

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
239
Реакції
708
Бали
138
1781944957650.png

Кожен співробітник, який перебуває в лавах Національної поліції України та має звання не нижче Сержант (3) має право на щомісячну відпустку.
Максимальний термін відпустки становить 7 діб.
Рапорт подається не раніше ніж за
24 години до початку відпустки
При схваленій відпусці співробітнику
заборонено з'являтись на зміні та виконувати службові обов'язки. При порушені цього правила відпустка буде анульована.

Форма подачі рапорту:

Начальнику Головного управління Національної поліції України
Генерал ІІ рангу Ковальчуку Данилу Романовичу
Від: «П.І.Б» (звання, якщо співробітник)

РАПОРТ
Я, [П.І.Б.], прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [дата початку] по [дата закінчення] у зв’язку з [сімейними обставинами / станом здоров’я / — зазначити потрібне].
Зобов’язуюсь після закінчення відпустки своєчасно приступити до виконання службових обов’язків.

До рапорту додаю копії документів:
• посвідчення
• трудова книжка

Дата та підпис

Стас Воултер

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2024
Дописи
14
Реакції
1
Бали
8
РАПОРТ
Я, Воултер Стас Сергійович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [дата початку] по [дата закінчення] у зв’язку з табором та моїм відпочинком,нажаль немаю змоги взяти з собою ПК.
Зобов’язуюсь після закінчення відпустки своєчасно приступити до виконання службових обов’язків.

• посвідчення:
Тик
• трудова книжка
Тик

Дата та підпис:
20.06.2026, ACB

Данило Ковальчук

Лідер
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
239
Реакції
708
Бали
138
РАПОРТ
Я, Воултер Стас Сергійович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.

Прошу надати мені відпустку з [дата початку] по [дата закінчення] у зв’язку з табором та моїм відпочинком,нажаль немаю змоги взяти з собою ПК.

• посвідчення: Тик
• трудова книжка Тик

Дата та підпис:
20.06.2026, ACB
Відмовлено!
Не вказана дата з якої по яку відпустка. Переподайте Ваш рапорт.

Стас Воултер

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2024
Дописи
14
Реакції
1
Бали
8
РАПОРТ
Прошу надати мені відпустку з 21.06.
2026 по 08.07.2026 у зв’язку з табором та моїм відпочинком,нажаль немаю змоги взяти з собою ПК.

• посвідчення: https://postimg.cc/xkjtrfwZ
• трудова книжка:https://postimg.cc/LJD3VdJD

Дата та підпис:
20.06.2026, ACB

Данило Ковальчук

Лідер
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
239
Реакції
708
Бали
138
РАПОРТ
Прошу надати мені відпустку з 21.06.
2026 по 08.07.2026 у зв’язку з табором та моїм відпочинком,нажаль немаю змоги взяти з собою ПК.

• посвідчення: https://postimg.cc/xkjtrfwZ
• трудова книжка:https://postimg.cc/LJD3VdJD

Дата та підпис:
20.06.2026, ACB
Схвалено!
Вас буде звільнено за причиною "Відпустка до 08.07.2026". Після закінчення відпустки очікуємо Вас у ГУНП, приймемо назад у фракцію.

Сивак Саша

Новий гравець
Реєстрування
13 Бер 2025
Дописи
8
Реакції
2
Бали
8
Від: Сивака Олександра Ігоровича, Майора

РАПОРТ​
Я, Сивак Олександр Ігорович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 28.06.2026 по 05.07.2026 у зв’язку з проблемами з інтернетом.

посвідчення
трудова книжка

Дата: 28.06.2026

Данило Ковальчук

Лідер
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
239
Реакції
708
Бали
138
Від: Сивака Олександра Ігоровича, Майора

РАПОРТ​
Я, Сивак Олександр Ігорович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 28.06.2026 по 05.07.2026 у зв’язку з проблемами з інтернетом.

посвідчення
трудова книжка

Дата: 28.06.2026
Схвалено!

Тоні Житомирський ꑭ

Майор НПУ | Чорноморський Край ꑭ
Ігровий Помічник
Реєстрування
25 Гру 2025
Дописи
118
Реакції
170
Бали
88
Я, Тоні Житомирський, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 01.07.2026 по 01.07.2026 ( вечір ) у зв’язку Хочу чучуть підзаробити гроші пока x2

• посвідчення Посвічення
• трудова книжка Трудува книга

Дата та підпис 30,06.2026,$

Макрон Дніпровський ♔

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
218
Реакції
118
Бали
88
Я, Тоні Житомирський, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 01.07.2026 по 01.07.2026 ( вечір ) у зв’язку Хочу чучуть підзаробити гроші пока x2

• посвідчення Посвічення
• трудова книжка Трудува книга

Дата та підпис 30,06.2026,$
Відмовлено, тільки сьогодні вступили.

Ростислав Сивенко

Новий гравець
Реєстрування
26 Кві 2026
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
РАПОРТ
Я, Ростислав Сивенко Артемович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 1.07.2026 (16 00)
по 13.07.2026 у зв’язку з моїм відпочинком та своїми справами!

• посвідчення: https://i.postimg.cc/dQrBFLvY/mta-screen-2026-07-01-16-36-20.png
• трудова книжка:https://i.postimg.cc/W12SXjBP/mta-screen-2026-07-01-16-35-34.png

Данило Ковальчук

Лідер
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
239
Реакції
708
Бали
138
РАПОРТ
Я, Ростислав Сивенко Артемович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 1.07.2026 (16 00)
по 13.07.2026 у зв’язку з моїм відпочинком та своїми справами!

• посвідчення: https://i.postimg.cc/dQrBFLvY/mta-screen-2026-07-01-16-36-20.png
• трудова книжка:https://i.postimg.cc/W12SXjBP/mta-screen-2026-07-01-16-35-34.png
Схвалено!

Ігнатушка

Новий гравець
Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
23
Реакції
3
Бали
8
РАПОРТ
Я, Гончар Алекс , прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 05.07.2026 по 16.07.2026у зв’язку з тим що я поїхав в літній табір

Нажаль немаю
Нажаль немаю

Вікторія Медвідь

Полковник НПУ | Чорноморський край [07]
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
216
Реакції
1,223
Бали
138
РАПОРТ
Я, Гончар Алекс , прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 05.07.2026 по 16.07.2026у зв’язку з тим що я поїхав в літній табір

Нажаль немаю
Нажаль немаю
Вітаю, СХВАЛЕНО!
Гарного відпочинку! Набирайтеся сил, проводьте час із близькими та повертайтеся з гарним настроєм і новими силами. Бережіть себе!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі