Ната Келлер
Форумна геройка
- Реєстрування
- 27 Вер 2023
- Дописи
- 448
- Реакції
- 405
- Бали
- 83
- Нікнейм гравця: Родион Гайдаров
- Особистий нікнейм: Ната Келлер
- Суть скарги: Вночі їхала, побачила самотнього поліцейського на трасі, підійшла до нього потанцювала для тік току, потім почала кликати його, бо я мала розшук, хотіла щоб затримав мене данний поліцейський, щоб відсидіти статтю. ( 01:47 ). Далі я по рп розповідаю навіщо мене потрібно затримати ( 03:02 ) Потім почула відповіть, що він на чергуванні і щоб я звернулась до інших. Тобто я відкритим текстом кажу, що скоїла злочин, але результату жодного. ( 4:14 ) Він питає, як мене садити це треба їхати в відділок, я кажу що так і далі співробітник мені каже "БАГАТО ЧЕСТІ", Потім співробітник сказав, що не буде витрачати свій час, щоб мене вести кудись. І на ( 05:17 ) я дуже чемно в оффтоп кажу, що якщо він мене не затримає, я звернусь на форум. На що в ( 06:23 ) отримую не в офтоповому чаті, що мої погрози обернуться проти мене і тд. На ( 06:26 ) Навмистно бью кулаком поліцейского, може після цього мене затримують, але результату ніякого людина просто починає мене ігнорувати, таким чином співробітник уходить від рп. На ( 07:40 ) я викликаю адміністраторів і розповідаю ситуацію. ( 09:49 ) Співробітник убігає і їде нон рп драйвом далі на якійсь патруль. Але, це все ситуація квіточки, сьогодні заходжу на форум і бачу у мене на стіні текст від данного співробітника НПУ де він називає мене ( створінням ) і просить заблокувати, називаючи неадекватною користувачкою.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 01.05.24