Розглянуто НПУ/Ростислав Михалик/Порушення статуту некомпетентість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
5
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Ростислав Михалик
2. Особистий нікнейм: Іван Орлов
3. Суть скарги: Опишіть ситуацію: Я Іван Орлов виконуючи рейс "Дальнобільника АТБ" проїжавши містом Дніпро працівник НПУ м Дніпра а саме Ростислав Михалик зробив зупинку мого транспортного засобу і сказав мені що я був причетний до ДТП після чого я спитав в нього докази мого правопорушення, поперше докази він мені не предявив а після того ще застосував до мене тайзер та закував мене у наручники та зарештував , чим саме не відіграв ігровий процес як воно повинно бути! Прошу покарати даного працівника НПУ згідно правилам серверу!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 24.02.23
6. Тай-код 2:46, причина зупинки 0;23, відмова педьявляти доокази 1;53, 2;22 тайзер та кайданки.

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
14
Реакції
8
Бали
6
Повне відео нехай покаже і все побачите він спеціально обрізав ,він не правий, + його друг мене розстреляв коли я заковував його в наручники а коли я когось заковою я нічого не можу зробити

Реєстрування
18 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
5
Бали
3
надо було предьявити докази, по рп просто дістати боді камеру та показати відіо доказ і все навсьго! *це входить ващі обовязки*

Ваня Гавриленко

Слідкуючий МВС
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
114
Реакції
46
Бали
28
Шановний гравець!
Всебічно та об'єктивно дослідивши наданий Вами відеозапис події, факти викладені у скарзі знайшли своє підтвердження.

Розглянувши Вашу скаргу, дійшов висновку, що гравець Ростислав Михалик порушив вимоги внутрішніх нормативно-правових актів, які регламентують діяльність поліції.
Скаргу буде передано керівництву НПУ для прийняття рішень щодо притягнення Ростислава Михалика до дисциплінарної відповідальності згідно Статуту НПУ.
Порушень правил серверу з боку гравця Ростислав Михалик не виявлено.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі