Важливо НПУ | Система доган та їх зняття

Андрій Кудлаєнко

Генерал НПУ | 03 Східна Україна
Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
311
Реакції
399
Бали
123

1782148526100.png

Національна Поліція України

Система дисциплінарних стягнень

Догана - це дисциплінарне покарання співробітнику, що видається за порушення правил Статуту НПУ або чинного законодавства.

Наслідки наявної догани:

Заборона на підвищення у званні.

Заборона патрулювання на ОТЗ.

Якщо ви не знімаєте догану протягом 3 днів, отримаєте другу

Примітка: рахується тільки під час рбочих.

Заборонено брати відпустку.

Якщо у вас дві догани, то вам знижують одне званеня без повернення.

Примітка: якщо ви рядовий і у вас 2 догани, вас мають право звільнити згідно статуту МВС

2.31. Працівник, при отриманні другої догани на першому званні, може бути звільнений за причиною ''Порушення статуту 2.31''.

Заборонено звільнятись, або переводитись у іншу фракцію згідно статуту МВС

2.29. Заборонено звільнятись, якщо маються догани, у разі звільнення "За власним бажанням", "Перевод" і маються догани, звільняється з причиною "Порушення статуту 2.29".
Система зняття доган для підрозділу НАВС:
1. Одна РП ситуація (/me,/do,/try)
2. Охорона холу 30 хвилин (доповідь кожних 10 хв)
3. Відвідати одну лекцію та одне тренування

Система зняття доган для підрозділу ДПП:
1. Патрулювання міста 40 хвилин (запитати дозвіл у Старшого складу)
2. Арештувати 1 особу
3. Видати 3 штрафа
4. Охорона ВЧ 20 хвилин (після дозволу Старшого складу)
5. Одна РП ситуація (/me,/do,/try)

Система зняття доган для підрозділів ГСУ/ДВБ/КОРД:
1. Дві РП ситуація (/me,/do,/try)
2. Арештувати 3 особи
3. Охорона ВЧ 30 хвилин (після дозволу Старшого складу)
4. Виконати одне завдання від Старшого складу
5. Побувати на зайнятті блок поста

Система зняття доган для Старшого складу:
1. Провести дві лекції та два тренування
2. Одна РП ситуація (/me,/do,/try)
3. Охорона ДКВС 30 хвилин
4. Прийняти 2 іспита
5. Побувати на постачанні

Приклад форми:
Генералу НПУ Андрію Кудлаєнку
від "Ваше ім'я та прізвище"

РАПОРТ
Я, [ПІБ], знаходжусь в підрозділі [ваш підрозділ], надаю всі відповідні матеріали для ознайомлення своїм керівникам.
Прошу переглянути їх та розглянути мою заяву щодо зняття догани або попередження.
Свої помилки визнав, провів роботу над ними, та виправився у кращу сторону, код-1..

До рапорту подаю необхідні документи:
1. Посвідчення:
2. Виконана робота:
3. Причина догани / попередження: [Вказати причину]
4. Підпис:

Останнє редагування:
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
35
Реакції
26
Бали
23
Я, [Жора Хелл], надаю всі відповідні матеріали для ознайомлення своїм керівникам.
Прошу переглянути їх та розглянути мою заяву щодо зняття догани або попередження.
Свої помилки визнав, провів роботу над ними, та виправився у кращу сторону, код-1..

1. Посвідчення: 2. Виконана робота: 3. Причина догани / попередження: [Скарга на форумі.]
4. Підпис: Ж.Х

Андрій Кудлаєнко

Генерал НПУ | 03 Східна Україна
Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
311
Реакції
399
Бали
123
Я, [Жора Хелл], надаю всі відповідні матеріали для ознайомлення своїм керівникам.

1. Посвідчення: 2. Виконана робота: 3. Причина догани / попередження: [Скарга на форумі.]
1782300427079.png

Відмовлено!
Подано не за формою
1782300446049.png

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
35
Реакції
26
Бали
23
Я, [Жора Хелл], знаходжусь в підрозділі [ДПП], надаю всі відповідні матеріали для ознайомлення своїм керівникам.

1. Посвідчення: 2. Виконана робота: 3. Причина догани / попередження: [Скарга на форумі]

Дмитро Батурінець

Полковник НПУ👮 І Легенда НПУ
Реєстрування
21 Лис 2023
Дописи
23
Реакції
28
Бали
18
Я, [Жора Хелл], знаходжусь в підрозділі [ДПП], надаю всі відповідні матеріали для ознайомлення своїм керівникам.

1. Посвідчення: 2. Виконана робота: 3. Причина догани / попередження: [Скарга на форумі]
Відмовлено!
Виконана не вся робота

KOstyaDanIluk

Козак
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
24
Реакції
13
Бали
13
Я, Костянтин Конопля Богданович , знаходжусь в підрозділі [немає], надаю всі відповідні матеріали для ознайомлення своїм керівникам.

1. Посвідчення: тиць
2. Виконана робота: штрафи
рп
біля ІТТ
грп
3 payday у формі(кожні 20 хв доповідь)
3. Причина догани / попередження: догана(порушення статуту і субординації )
4. Підпис: К.К

від Костянтина Коноплі

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
809
Реакції
778
Бали
153
Я, Костянтин Конопля Богданович , знаходжусь в підрозділі [немає], надаю всі відповідні матеріали для ознайомлення своїм керівникам.

1. Посвідчення: тиць
2. Виконана робота: штрафи
рп
біля ІТТ
грп
3 payday у формі(кожні 20 хв доповідь)
3. Причина догани / попередження: догана(порушення статуту і субординації )
4. Підпис: К.К

від Костянтина Коноплі
Відмовлено.
У Вас відсутній підрозділ. Потрібно подати заявку на вступ у підрозділ, дочекатись схвалення і переподати рапорт

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
35
Реакції
26
Бали
23

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
809
Реакції
778
Бали
153

1782333264593.png

Повідомлення від Головного Управління Національної Поліції України
Шановний, Жора Хелл, розглянувши Вашу заяву про зняття догани, можу винести рішення, що Ваша заява отримала позитивну відповідь.

Коментарі: Відсутні.

З повагою, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки,
Полковник ГУ НП України у м.Києві
Тимофій Авенчук

Підпис Тимофій Авенчук.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі