Важливо НПУ | Скарги на працівників

Данило Ковальчук

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
243
Реакції
710
Бали
138
1781905915182.png

У цій темі кожен громадянин або співробітник має право подати офіційну скаргу (рапорт) на дії працівника НПУ, якщо вважає їх неправомірними та такими, що порушують Статут, Кримінальний або Адміністративний кодекси.

📋 ПРАВИЛА ПОДАННЯ СКАРГИ (ОБОВ’ЯЗКОВО ДО ПРОЧИТАННЯ)

Докази: скарги без відеофіксації або чітких фото не розглядаються.
Термін: скарга подається не пізніше ніж через 7 днів з моменту інциденту.
Етика: скарги з нецензурною лексикою, образами або тролінгом автоматично відхиляються.
Формат: рапорт заповнюється строго за встановленою формою.

📝 Форма подачі рапорту
Начальнику Головного управління Національної поліції України
Генерал ІІ рангу Ковальчуку Данилу Романовичу
Від: «П.І.Б» (звання, якщо співробітник)

РАПОРТ

Я, «П.І.Б», прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (на кого скарга):
Суть скарги (детальний опис ситуації):
Які пункти Статуту або Закону були порушені:
Докази порушення (посилання на відео/фото):

Дата та підпис

Останнє редагування:

Алекс Хімік!

Поважний Гравець|07
Реєстрування
18 Кві 2026
Дописи
13
Реакції
10
Бали
8
Я, «Хімік Алекс Сергійович», прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (Фрост Гельковіч та Максим Гарматій):
Суть скарги (детальний опис ситуації):Я Їхав я порушував правила дорожного руху але я відбув своє покарання у КПЗ так ось вони ігнорували мої порушення поки я їх не підрізав далі вони поїхаею мене зупинили та повезлу в участок не зачитавши міранду
Які пункти Статуту або Закону були порушені:я не дуже помятаю але ви подивитесь з відео з камери Поліцейскіх
Докази порушення (посилання на відео/фото): Докази

Дата та підпис

10.07.2026
2d8e3eee-4ba3-435f-93f9-943bbbe35a0d.png

Вікторія Медвідь

Полковник НПУ | Чорноморський край [07]
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
223
Реакції
1,228
Бали
138
Я, «Хімік Алекс Сергійович», прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (Фрост Гельковіч та Максим Гарматій):
Суть скарги (детальний опис ситуації):Я Їхав я порушував правила дорожного руху але я відбув своє покарання у КПЗ так ось вони ігнорували мої порушення поки я їх не підрізав далі вони поїхаею мене зупинили та повезлу в участок не зачитавши міранду
Які пункти Статуту або Закону були порушені:я не дуже помятаю але ви подивитесь з відео з камери Поліцейскіх
Докази порушення (посилання на відео/фото): Докази

Дата та підпис

10.07.2026
Переглянути вкладення 423516
Вітаю, Хімік Алекс Сергійович.

Розглянувши ваш рапорт щодо ігнорування порушення, повідомляю, що зі співробітниками буде проведено сувору профілактичну бесіду. У зв'язку з недостатнім рівнем знань законодавства, співробітники пройдуть повну переатестацію на знання законодавства Чорноморського краю, а також будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Дякую за вашу уважність та небайдужість. Ваше звернення буде враховано, а необхідні заходи вже вживаються для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Медведик ♡.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі