Розглянуто НПУ/Станіслав Яковлєв/ некомтентість, перевищення повноважень, NonRP.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
5
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Станіслав Яковлєв
2. Особистий нікнейм: Іван Орлов
3. Суть скарги: Я Іван Орлов перебував на особистому транспорті біля будівлі НПУ міста Дніпра знаходився у зеленій зоні до мене підбіг працівник НПУ а саме Станіслав Яковлєв та викинув мене із машини та попросив докумети після цього я в нього спитав підстави для перевірки документів він сказав бо він працівник НПУ відігровки РП не було після того застосував тайзер та наручники та зарештував, чим саме не відіграв РП процес та перевищив свої повноваження! прошу покарати данного працівника а краще звільнити за масове порушення правил серверу! Заздалегіть дякую за увагу.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 24.02.23.
6. Тайм-код 5;53, попросив дукументи 0;31, витягнув із машини 0;34, 1;09 NonRp, причина перевірки документів 1;28, виписав статью без відігровки 2;54, кайданки тайзер 2;57.

Останнє редагування:

Ваня Гавриленко

Слідкуючий МВС
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
114
Реакції
46
Бали
28
Вітаю! Шановний гравець!
Всебічно та об'єктивно дослідивши наданий Вами відеозапис події, факти викладені у скарзі знайшли своє підтвердження.

Розглянувши Вашу скаргу, дійшов висновку, що

- гравець Станіслав Яковлєв (6542) отримає покарання за:
7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )

Також скарга буде передана лідеру для засосування заходів дисциплінарного впливу!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі