Розглянуто НПУ // Стрильба без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ангеліна Коломієць

Модератор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
128
Реакції
105
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: 121864, 123542
  2. Особистий нікнейм: Ангеліна Вовк
  3. Суть скарги: Я їхала з своїм другом, тут нас зупиняє НПУ, без причини , потім він сказав , гуляй і поїхали, я поїхала за ними розібратись в ситуації, вони відкрили по колесах вогонь ( без причини, без маячків, без попереджень) , я обізвала їх ( не серйозно) ( вибачте я розумію, що можу отримати мут, але що мені було робити в цій ситуації, тут без цього слова ніяк не можна було виразитись), я хотіла розбіртись, вони поїхали до АЗС ( по своїх справах, тому що один ремкоплекти купляв) , хоча це порушення правил держ організацій, а саме Порушення держ організацій 2.34 Заборонено використовувати службовий транспорт у власних цілях.

Що я прошу від адміністрації

1. Видати warn працівнику НПУ по причині та порушення правил держ організацій, а саме
    2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу
    2. Видати ( якщо не варн) то догану за порушення правил держ організацій , а саме
    2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл.
    3. Видати догану працівнику НПУ ( звісно якщо варн не видасте) за порушення держ. організацій, а саме
    2.34 Заборонено використовувати службовий транспорт у власних цілях.

Доповнення: якщо ви видасте мені мут, я зрозумію )
  4. Докази (скріншот/відео): Порушення тут
  5. Дата порушення: 04.08.2025

Ріхтер Далін

Служба Безпеки України
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
103
Реакції
37
Бали
33
Вітаю!
Переглянувши вашу скагу можу винести рішеня:

Розглянуто !

Гравець #121864 отримає покарання:

6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Статут Міністерства Внутрішніх Справ:
2.4.
Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни - покарання | Попередження / Догана
2.16. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав - покарання | Догана / Звільнення
2.17.
Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян - покарання | Попередження / Догана
2.22.
Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику МВС - покарання | Попередження/догана

Гравець #30030 отримає покарання:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі