Розглянуто НПУ/Тимофій Кононенко/DM

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Тимофій Кононенко

2. Особистий нікнейм: Євген Чудовий

3. Суть скарги:

Під'їжджав до блокпосту, дивлюся відбувається якась незвичайна метушня (скiлькі разів через нього їздив, ніколи не бачив, щоб там стояли якісь органи). Зупинився переконатися, що немає стрілянини тощо, що все спокійно. Переконавшись почав повільно проїжджати блок-пост дивлячись на всі боки, всі спілкувалися між собою, мені ніхто нічого не сказав, не дав команди стоп. Вже майже проїхавши цей персонаж починає за мною гнатися, а потім стріляти, хоча в момент мого повільного проїзду йому взагалі було не цікаво - він лежав віджимався. Пошкодивши мій транспорт я залишився на ньому, щоб дочекатися співробітника і дізнатися в чому справа, але він бачучи, що я стою все одно продовжив стріляти, я намагався вижити, тому що сказати йому на такій відстані нічого не міг, але в результаті він мене вбив та вліпив мені штраф 3000грн за ухиляння від рп, хоча в цьому випадку це більше стосується нелогічного алгоритму дій співробітника, я спокійно їхав на роботу в аеропорт. Хотілося б більш ретельного набору до лав НПУ на сервері, а подібні персонажі, які вже туди потрапили і так неадекватно поводяться, несли максимальне покарання. На ваш розсуд..

4. Особисті докази (скриншот/відео): тут

5. Дата порушення: 08.03.2023 21:41

Останнє редагування:

Ваня Гавриленко

Слідкуючий МВС
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
114
Реакції
46
Бали
28
Вітаю! Шановний гравець!
Беру Вашу скаргу на розгляд!

Ваня Гавриленко

Слідкуючий МВС
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
114
Реакції
46
Бали
28
Шановний гравець!
Всебічно та об'єктивно дослідивши наданий Вами відеозапис події, факти викладені у скарзі знайшли своє підтвердження.

Розглянувши Вашу скаргу, дійшов висновку, що

- гравець Тимофій Кононенко (18299) отримає покарання за:
7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]

Також з лідером НПУ буде проведена бесіда щодо покарання гравця за порушення внутрішніх правил НПУ та щодо недопущення безпідставного застовування вогнепальної зброї до гравців без зброї у майбутньому!

Розглянуто!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі