Розглянуто НПУ // Федя Моррiс [110995] // Обхід покарання від Адміністрації, nonRP.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нiколаєв Станiслав

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
55
Реакції
58
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Федя Моррiс [110995].
  2. Особистий нікнейм: Станiслав Нiколаєв.
  3. Суть скарги: Вітаю вас, шановна адмiністрація! У мене виникла досить цікава ситуація. Почалося все з того, що я стояв на посту АКПП ДКВС. Через деякий час зі мною зв'язався у міжфракційній рації Підполконик НПУ - Федя Морріс, який попросив випустити його попрацювати на роботу. Для меня ця ситуація здалася вже дуже абсурдною, бо як людина може працювати у НПУ знаходячись на посаді підполковника, та й при цьому буди ув'язненою у ДКВС. Також одразу виникло запитання звідки у людини є рація, та згодом посвідчення працівника. ( Якщо роздивлятися ситуацію по РП, то логічно, що така людина має бути звільнена зі своєї посади, та не може мати при собі не рації, не посвідчення, не боді-камери, адже перед тим, як попасти до ДКВС, цю людину дуже багато разів обшукували, та забрали усі ці речі. ). Надалі я приходжу до камерного блоку ДКВС, де бачу цього підполконика НПУ. Паралельно цієї події працівник МОЗ задався таким ж самим запитанням, звідка рація? Підійшовши до підполконика НПУ, він одразу показав мені своє посвідчення, а працінику МОЗ відпоів, ніби то запасна рація - смішно. Я запитав хто головний наразі в області, аби викликати керівництво та з'ясувати обставини. Виявилося, що він наразі самий головний, тому я викликав ВРУ, а саме прем'єр-міністра. Тим часом я вирішив перевезти людину до одиночної камери, аби було зручніши розбиратися у ситуації, надав законну вимогу, щодо ув'язненої особи - Феді Морріса. Данна людина відмовилася мені підкорюватися, намагалася довезти що я зобов'язаний їй підкорюватися, тому що вона підполковник нпу. ( Але навіть будь він при виконанні службових обов'язкiв, я не повинин йому підкорюватися - тільки Генералу НПУ, у випадку з його фракцією ). Людина почала мені називати якісь статті, у чомусь мене обвинувачувати, та погрожувати кримінальною справою - це теж дуже смішно. З вище перерахованого, можна зробити висновок, що людина не розуміє, що таке РП, або ж просто перетягує його до своєї сторони. У будь якому випадку - це порушення правил проекту. Тим часом, поки ми очікували співробітників ВРУ, ця людина мені казала, ніби то я не знаю, з ким маю справу. Надалі цю людину випускає система із в'язниці, майже перед самим приїздом ВРУ. Я подумав, що ця людина буде біля АКПП ( схоже релогнулася ). Та підійшов до АКПП з своїм співробітником. Але перед самим приїздом ВРУ прибув "Адвокат" Феді Морріса, і на цьому моменті є дуже велике запитання. Звідки ж ця людина дізналася про те, що Феддя Морріс наразі перебуває у в'язниці, і що саме зараз приїде ВРУ, людина спитала: "Хто викликав ВРУ?", але при цьому людина не працювала у держ.структурах, та навіть не була у клані. Я можу зробити висновок, що людина отримала цю інформацію nonRP шляхом, що також є грубим порушенням правил проекту. Після свого релогу, ця людина продовжила знущання у міжфракційній рації, запитувала як у ДКВС справи, що вирішили з підполковником, чи звільнили його? Але уся суть ситуації розкривається, коли співробітник ВРУ каже, що Федю Морріса посадив Адміністратор Ян Карпенка за ПГ. Тобто ця людина освідомлюючи це, намагалася обійти своє покарання РП шляхом. Тепер прошу звернути увагу на те, що це підполковник НПУ - це людина яка має нести приклад іншим, яка висутпає гарантом дотримання законів. Ця людина на проекті грає доволі багато часу, дуже гарно знає правила, як ООС так і ІС, але при цьому допускає такі грубі порушення. Ця людина освідомленно пройшла обзон на таку велику посаду. Тепер з вище перерахоаного я можу вас запевнити, що Федя Морріс, Підполковник НПУ - не знає правил проекту, або ж освідомлено порушує їх, а також не знає навіть елементарної законодавчої бази, адже вважає що будучі ув'язненою особою, їй мають підпорядковуватися співробітники ДКВС, та це якийсь абсурд...
    Прошу від вас поставитися з повогаю та розумінням до ситуації, поставити під сумніви кваліфікованість та посаду цього співробітника. Та прошу надати покарання Феді Моррісу, згідно правил проекту.
  4. Докази (скріншот/відео): Фiксацiя.
  5. Дата порушення: 13.08.2025.

Тайм-коди:
    01:50 - Початок ситуації, Федя Морріс зв'язався зі мною за допомогою міжфракційної рації.
    02:00 - Працівник МОЗ поцікавився звідки у Феді Морріса міжфракційна рація.
    02:20 - Я прийшов до камерного блоку, де був посаджений Федя Морріс.
    02:35 - Федя Морріс показав мені своє посвідчення.
    02:40 - Я спитав у Феді Морріса, хто наразі у НПУ самий голоний в області?
    03:20+ - Федя Морріс намагається доказати мені, що я перевищую свої повноваження, що я порушую законадатство, що він має посвідчення та знаходиться при виконанні своїх службових обов'язків, та не виконує мої законні вимоги. ( Це буде навпродовжки усієї ситуації. )
    04:40 - Викликаю співробітників ВРУ.
    06:00 - Працівники ВРУ, СБУ, МОЗ у шоці з того, як підполконик НПУ опинився у в'язниці.
    06:25+ - Федя Морріс знову показує відсутність своїх знань, щодо законодавчої бази.
    06:35 - Погрози відкриттям на мене кримінального провадження від Феді Морріса.
    07:00+ - Федя Морріс продожує показуати відсутність своїх знань, продожує суперечити мені та не виконує жодної законної вимоги.
    ( Надалі, до самого приїзду ВРУ, Федя Морріс буде продовжувати ту саму мелодію - буде не підкорюватися законним вимогам ДКВС, буде погрожувати відкриттям кримінальної справи, буде звинувачити мене у порушенні кримінального кодексу та перевищенні свої повноважень. Тобто покаже відсутність своїх знань, при чому базових. )

15:00+ - Федю Морріса відпустила система, він релогнувся. Ми тим часом зустрілися з ВРУ, прийшли на АКПП.
    15:20 - Прибула людина, Кирилл Духов [113904], так званий захисник Феді Морріса - захотів стати понятим, та розібратися в цій ситуації.
    16:30 - ВРУ підійшло до АКПП.
    ( Хочу додати, що дозволу людині зайти на территорію ДКВС не дали. Вона дала його сама собі та знаходилася на территорії ДКВС попри вимог залишити її увесь час. Це можна розцінювати як проникнення на территорію ДКВС. )

23:30 - З'ясуали те, що Федю Морріса посадив Адміністратор.
    До 32:30 - Кирилл Духов [113904] не покидав территорію, попри весь час його просили ДКВС та ВРУ. Вже після цього тайм-коду ми вивели його насильно.
    28:40 - Можна побачити у міжфракційній рації, як Федя Морріс ставить запитання щодо самого себе, іншими словами сміється з того, що залишився непокараним.
    20:00 - Також бачимо як Федя Морріс запитує двічі про наші справи.

Нiколаєв Станiслав

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
55
Реакції
58
Бали
21
Доповнення до скарги:
Прикрiплюю вкладення щодо переписки з Федiю Моррiсом, яка пiдтверджуе те, що вiн навiть плутае Правила Проекту з Законами написаними гравцями. А слово "злив", не може пояснити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі