Схвалено НПУ Харків / Антон Гаращенко / PG+ обман адміністрації+ знову пробує зливати клан / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
1. Нікнейм лідера / заступника: Антон Гаращенко
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги: Людина не може заспокоїтись після остатніх розборок, дальше пробує злити клан і обманює адміністрацію
Ось силка на його жалобу https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-Шухевич-Даня-Райский-Марія-Райська-ДМ.44718/
1) Говорить що не відіграв автомат (не було би опри повірили)
2) Говорить що вбили іграка просто ( ворожий клан)
3) Коли наставлений автомат через стікло в упор ти ігнориш і не виковуєш вказівки бандитів ( PG)
4. Особисті докази (скриншот/відео): Відео
5. Дата походження: 29.05.2023

Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
З моєї сторони ПГ не бачу бо коли на тебе наставлений автомат і заді люди ще які можуть в любий момент достать зброю, щоб не ризикувати життям та здоров'ям найбільш логічний поступок буде нажать педаль газу, що я зробив і не було нанесено шкоди моєму життю та здоров'ю лише отримав пошкодження майна а саме свого транспортного засобу.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
З моєї сторони ПГ не бачу бо коли на тебе наставлений автомат і заді люди ще які можуть в любий момент достать зброю, щоб не ризикувати життям та здоров'ям найбільш логічний поступок буде нажать педаль газу, що я зробив і не було нанесено шкоди моєму життю та здоров'ю лише отримав пошкодження майна а саме свого транспортного засобу.
Ну якщо ти думаєш. що одного автомата наставленого на тебе це мало і можна втікати .... і говорити, що ти не поніс шкоди здоровю, так це не так, переглянь своє відео і подивися на своє ХП, так що пострадала не тільки машина.

Ти крім PG і всього обману, ще і втікаєш від РП процесу

7.11. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.

Також в тебе дуже дивні дії як на Генірала НПУ-- ти просто сидів в машині і наблюдав як ізбивають людину...
Не викликаєш ні медиків ні допомогу, ти прийшов на службу служити громадянам і помагати??
Статут...
Бездіяльність/невиконання обов'язків щодо надання допомоги особам, які перебувають у небезпечній ситуації

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі