Розглянуто НПУ Харків / Діана Скакун / Масс ДМ без причины, ПГ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катанчик Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
62
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Діана Скакун
2. Особистий нікнейм: Яна Забивная
3. Суть скарги: Мы з друзьями тусили возле НПУ, уже была ночь, никого не трогали и мирно общались. В это время на крыше, у игрока Диана Скакун что-то переклинило в голове и она решила что ей срочно нужно защитить здание НПУ и открыть огонь по толпе людей в одиночку. Бравые ребята поднялись на крышу и успокоили Диану Скакун от припадка неуравновешенности.

В чём проблема? Проблема в том, что Диана Скакун является заместителем в НПУ Харькова. А теперь давайте подумаем: что в этой ситуации должен был сделать заместитель? Может быть увидев толпу людей, некоторых с оружием, вызвать подмогу и провести нормальный арест? - Нет, лучше в соляру затулить с крыши по приколу. Вообще какой смысл этих действий был? Это явно обычный ДМ по фану, либо полное незнание заместителя лидера фракции как нужно действовать в подобных ситуациях со стороны полиции и полное непонимание игры в целом.

Диана Скакун оправдала свои действия тем, что мы якобы представляли угрозу, стрелялись между собой и так далее. Но на моем откате записан звук з дискорда, видна обстановка в игре. Никто не стрелялся, никто не нападал на НПУ. Так-что это оправдание мы не принимаем. Чётко видно что мы просто играли между собой и не имели намерений навредить кому либо из игроков или полицейских.

Что имеем в итоге?
- Глупый расстрел игроков с крыши, который выглядит как ДМ по фану.
- ПГ, в одиночку без подмоги захотела решить вопрос с преступной группировкой.

- Провокация.

4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 28.04

Євген Канапка

Південна Україна
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,303
Реакції
269
Бали
168
Вітаю.
Дуже цікаво читати Ваш твір в цій скарзі, завжди якось виходить, що Ви такі бідні і беззахисні, а от СБУ та НПУ частіше всього просто так Вас затримують і убивають!!!

По порядку.
"Никого не трогали и мирно общались" - протягом трьох годин на ГУ відбувалися напади. Злочинці порушували правила про ДМ ЗЗ та РК, а враховуючи те, що я особисто посадив, як я зрозумів, Вашого дружка і як мені доповідали в рацію, що "приїхало багато людей і хочуть з вам поговорить", все і так зрозуміло.

Коли ж я вийшов, щоб вирішити хто і для чого мене кликав, на даху ГУ ВИ ЖЕ мене і вбили, при тому, що я був один, а вас в декілька разів більше?

Ну, а щодо ПГ, всі "бандіти??" геройствують тільки вночі, коли співробітників або немає, або вони не на зміні. Відповідно, 2 варіанти: відбиватися тим складом, що є, або вийти з гри.

Я більш ніж впевнений, що 16/0 патронів у вас не просто так, адже ніхто вночі не виїжджає кудись без зброї??

Останнє редагування:

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт, НПУ це не місце для збору ( тусовок ).

Ви не можете знаходитися під будівлею НПУ, тим паче ще й зі зброєю, з вашої сторони виявлено також НонРп Дії ( дії які неможливо повторити у реальному житті ). А тим паче спокійно піднятися на кришу будівлі НПУ.

Діана скакун отримує догану за свої порушення.
З Лідером НПУ буде проведена бесіда.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі