Зачинено НПУ Харькова /Влад Набанов/Владісок Набанов/Михайло Набанов/Нон рп -не надають права клієнту не надають право звичайним людям та не правильно вів рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Рудий ??

I LOVE RYDU+MONSTER ENERGY
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
101
Реакції
27
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Влад Набанов ,Владосік Набанов,Михайло Набанов
  2. Особистий нікнейм:Артем Рудий
  3. Суть скарги:Мого друга повязали але в тей час вівся (я почав писати фрапс коли приїхав в нпу)потім мого друга вели в кпз я прийшов и говорю шо я приватний адвокат потім повязали повели кабінет (по рп вони херово обискали але в мене під маскою була скритна камера и микрофон которий вів звязок з моїм другом ) закрили в нас кабінет ми стояли з челом вони підклали наркоту и потом включили камеру я говорю надайте свій документ що ви працівник поліції (бо вдруг он купив костюм)а його причина ніяка якщо так сказти начали не правильно играть рп и я в овтоп говорю чел ти не правильно рп играєш виписали на статю и посадили а мій друг прийшов як адвокат а він говоре я приватнй адвокат давайте розбиратися ну и нуль +в них була корупція на норкоту и на бабки +вони не правильно виписали статю за хабар+там колись ще ходив глава нпу так сказити +вони короче не працюють по адмінастративним а по кримінальному+НЕЗНАЮ ЯК ВИЧИСЛИЛИ ШО МИ ПОД НАРКОТОЙ БЕЗ СПЕЦЕАЛЬНОГО ПРИСТРОЮ АБО ЛІКАРЯ
  4. Докази (скріншот/відео) :
    (Тайм код)4.10 ведуть мого друга в кпз+підлітають адвокати 4.40 нас вяжуть 5.20 закривають двері та пинають свою корупцію 6.00 забрали відео віксуючі але погано 6.55 підсунули пакетик с наркотою 7.15-8.36 не правильно відігровка рп та корупція та не зачитали права людини и не показали свой документ9.28 засунули кляп 10.11 десь надибав паспорт даже не зная він вмене чи не потом откат и даже не зная мой номер паспорта та не взяв отпичаток пальця виписав мені статю 11.40вивили з кабінету и в кпз 12.00 прийшов адвокат який весь цей час чув це через скритий микрофон в скритому кармані12.20 видно шо не првильно виписано статю за хабар якого не було
  5. Дата порушення:31.07.2023

DARK 100

Останнє редагування:

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Бажаю здоров'я!
Я є полковник НПУ м. Харків
По перше я являюся бед-копом, і маю повне право так робити!
По друге, якщо по РП у вас була якась камера " Під маскою " ви повинні були відіграти це або в чат, або через /me - /do
Цього ви не зробили!
Я повністю обшукав вас вилучив все, і зробив повторний обшук!

З приводу приватних адвокатів:
Приватні адвокати не мають права виступати в ролі захисту особи від тимчасового ізолятора!
Приватні адвокати можуть захищати особу тільки у разі судового засідання!

З повагою! Полковник НПУ м. Харків Влад Набанов

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
З діями працівників НПУ солідарний, порушень не бачу. Затримали за перебування в червоній зоні.
Щодо того, що у вас маска під маскою - це вже ви видумуєте, цього не було відіграно, по крайній мірі цього на відео немає
Гравець Влад Набанов є бед коп, тому йому таке робити можна.
На рахунок відігровок RP працівникам буде проведена бесіда!
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі