Артем Рудий ??
I LOVE RYDU+MONSTER ENERGY
- Реєстрування
- 31 Бер 2023
- Дописи
- 101
- Реакції
- 27
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця:Влад Набанов ,Владосік Набанов,Михайло Набанов
- Особистий нікнейм:Артем Рудий
- Суть скарги:Мого друга повязали але в тей час вівся (я почав писати фрапс коли приїхав в нпу)потім мого друга вели в кпз я прийшов и говорю шо я приватний адвокат потім повязали повели кабінет (по рп вони херово обискали але в мене під маскою була скритна камера и микрофон которий вів звязок з моїм другом ) закрили в нас кабінет ми стояли з челом вони підклали наркоту и потом включили камеру я говорю надайте свій документ що ви працівник поліції (бо вдруг он купив костюм)а його причина ніяка якщо так сказти начали не правильно играть рп и я в овтоп говорю чел ти не правильно рп играєш виписали на статю и посадили а мій друг прийшов як адвокат а він говоре я приватнй адвокат давайте розбиратися ну и нуль +в них була корупція на норкоту и на бабки +вони не правильно виписали статю за хабар+там колись ще ходив глава нпу так сказити +вони короче не працюють по адмінастративним а по кримінальному+НЕЗНАЮ ЯК ВИЧИСЛИЛИ ШО МИ ПОД НАРКОТОЙ БЕЗ СПЕЦЕАЛЬНОГО ПРИСТРОЮ АБО ЛІКАРЯ
- Докази (скріншот/відео) : (Тайм код)4.10 ведуть мого друга в кпз+підлітають адвокати 4.40 нас вяжуть 5.20 закривають двері та пинають свою корупцію 6.00 забрали відео віксуючі але погано 6.55 підсунули пакетик с наркотою 7.15-8.36 не правильно відігровка рп та корупція та не зачитали права людини и не показали свой документ9.28 засунули кляп 10.11 десь надибав паспорт даже не зная він вмене чи не потом откат и даже не зная мой номер паспорта та не взяв отпичаток пальця виписав мені статю 11.40вивили з кабінету и в кпз 12.00 прийшов адвокат який весь цей час чув це через скритий микрофон в скритому кармані12.20 видно шо не првильно виписано статю за хабар якого не було
- Дата порушення:31.07.2023
DARK 100
Останнє редагування: