Відмовлено НПУ Харькова /Влад Набанов/Михайло Набанов витягли з авто без пречини и посадили тюрму не надали право на адвоката ні показали посвідчення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Лип 2023
Дописи
9
Реакції
6
Бали
8
  1. Нікнейм гравц Влад Набанов Михайло Набанов
  2. Нікнейм гравця:Сергій Мопед
  3. Суть скарги:посадили в тюрму не за що на 1час 60 хв не показали посідчення не сказали за що я затриманий не надали подзвонити адвокату прошу дуже сильне покарання
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:01.08.2023

Реєстрування
30 Лип 2023
Дописи
9
Реакції
6
Бали
8

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Бажаю здоров'я!
Я є полковник НПУ м. Харків
Почнемо з самого початку, ми за вами їхали від блокпосту!
Почалося це все з того, що ви на блокпості рухалися по зустрічній смузі. Під час того як ви проїзджали Блокпост ви врізалися у автомобіль та спробували скритися з місця ДТП!
Національна поліція миттєво прийняла засоби зупинки вашої автівки ( СИРЕНУ ), але ви почали тікати від нас!
Коли ми вас наздогнали ми попрохали вас вийти через Мегафон в автівці!
Після акту непідкори, ми вам надали вказівку вийти з автівки та зробили попередні вистріли в небо для того, щоб ви зрозуміли всю серйозність ситуації, оскільки ви не виходили вас було силовим способом витягнуто з автівки...

Ми вам все пояснили у віділенні!
Шановна адміністрація!
Прошу звернути вашу увагу на те що фрапс не є повним, а також на дані тайм коди:
(00:48)
(01:10)
(01:54)

Розмови про форум/запис не в оффтоп!
З повагою! Полковник НПУ м. Харків Влад Набанов

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
На фрапсі не видно, за що конкретно Вас було затримано, та що коїлося в НПУ.
Якщо судити з того що я побачив на вашому відео - порушень не побачив все зроблено правильно. Гравець Влад Набанов є bad-cop, тому він може ухилятися від правил загального статуту МВС. Також все було відіграно вірно.
Попереджую вас, що якщо на вас двоє працівників силових структур тримають на прицілі - то в реальному житті ви би підкорювалися їм ради збереження свого життя. В наступний раз будете покарані.
Однак попри це, можливості
bad-cop будуть перерозглянуті.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі