Розглянуто НПУ-Х// Ілля Макогон, Давід Шафета// дм на івенті, пг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Давід Шафета, Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Роман Мигулько
  3. Суть скарги: Вітаю, на той момент проходив івент "Наздолжени адміністратора" - ціль випихнути Олександра Делакурро з авто, що б зупинити це авто (а воно системне) я вистрілив, на що дуже сильно образились Давід Шафета та Ілля Макогон, які почали дмити на івенті, коли визначався переможець
  4. Докази (скріншот/відео):
    00:26 - стріляю по авто
    00:34 - ДМ, ПГ (на рахунок ПГ не впевнений, адже через анімацію я не вспів навести зброю)
  5. Дата порушення: 27.08.23

Давід Шафета

Активний
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
31
Реакції
26
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Давід Шафета, Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Роман Мигулько
  3. Суть скарги: Вітаю, на той момент проходив івент "Наздолжени адміністратора" - ціль випихнути Олександра Делакурро з авто, що б зупинити це авто (а воно системне) я вистрілив, на що дуже сильно образились Давід Шафета та Ілля Макогон, які почали дмити на івенті, коли визначався переможець
  4. Докази (скріншот/відео):
    00:26 - стріляю по авто
    00:34 - ДМ, ПГ (на рахунок ПГ не впевнений, адже через анімацію я не вспів навести зброю)
  5. Дата порушення: 27.08.23

Бажаю здоров’я ! Я підполковник поліції Давид Шафета дана скарга про мене та мого співробітника Ілля Макогона. Ситуація була наступна коли адмін почав їхати Роман почав стріляти тим самим зупинив авто не чесно тому були притензії також сам Адмін сказав що це підло . Після того ми вже хотіли їхали але друг Романа почав мене бити . В одночас Роман почав мене оскати але на його фрабсі просто не чути що він говорить , також після того як Романа вбили він почав говорити але він був мертвий тому це нон рп дії але на його фрабсі це не видно тому шо він обрізаний ! Після того як ми разом перебували в лікарні він почав дуже сильно мене оскати :Докази -тут

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
Вітаю, на відеодоказі видно, що моя стрільба ніяк не допомогла зупинити авто, те що це підло - не значить, що заборонено, бити вас почав не я, а мене почав бити Ілля Макогон, що є DM, на рахунок нонрп дій - згоден, з моєї сторони розмови перед смертю, але на цьому відеодоказі видно, як мій мікрофон включається, тому можливо, що я казав "оффтопом" (сам того не пам*ятаю) на вашому ж фрапсі я продовжую розмову, не казавши "закінчую оффтоп", тому прошу надати повний фрапс.
UPD: на рахунок образ мутьте, тут моя вина

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]

Бажаю здоров’я ! Я Майор поліції Ілля Макогон. Зі своєю сторони, я не бачу ніяких порушень. Ось є цьому підтвердження:
.

Я не можу вирішувати, чи буде в мене покарання, чи ні. Рішення за адміністрацією.
Якщо що, понесу за це покарання

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Гравці Давід Шафета ID122331 та Ілля Макогон ID101070 отримають покарання:
DM - jail 60 хвилин.

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі