Розглянуто НПУ Х / Ілля Макогон / NRP COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
32
Реакції
38
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Максим Грей
  3. Суть скарги: Дав штраф за наркотики яких не було в інвентарі та накинув статті яких мене взагалі не стосуються, а тобто статті 3.5, 1.2, 1,8, також на таймкоді які нижче було сказано було мг
    Тайм коди:
    1,56 - обшук, на якому по рп нічого не малися, але "знайшли"
    6,27 - мг (слово рп) без фраз "Оффтоп, закрив оффтоп"
    6,25 - дал доп статті за відіграння рп *статті 1.8 та 1.2"
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 17.09.23

Останнє редагування:

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Бажаю здоров'я. Я є Підполковником НПУ м. Харкова. Розберемо Вашу скаргу:
По-перше, я є "Bad Cop" та такі дії мені дозволені.
По-друге, у Вас була вилучена вся відео фіксація(тому це Non RP Дія)
По-третє, у Вас є неповний фрапс. Чому ви не показали, як ви втікали від співробітників поліції?
По-четверте, Вас ці всі статті Вас стосуються. Візьмемо статтю 3.5(використання/вживання наркотичних речовин), статтю 1.5 я Вам не видавав, 1.2(порушення громадського порядку), 1.8(непідкорення). Всі статті я Вам видав згідно Ваших порушень

Шановна адміністрація, прошу закрити дану скаргу, та покарати цю людину, бо вона зробила Non RP Дію та не надала повну фіксацію його порушення.

Останнє редагування:
Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
32
Реакції
38
Бали
21
Бажаю здоров'я. Я є Підполковником НПУ м. Харкова. Розберемо Вашу скаргу:
По-перше, я є "Bad Cop" та такі дії мені дозволені.
По-друге, у Вас була вилучена вся відео фіксація(тому це Non RP Дія)
По-третє, у Вас є неповний фрапс. Чому ви не показали, як ви втікали від співробітників поліції?
По-четверте, Вас ці всі статті Вас стосуються. Візьмемо статтю 3.5(використання/вживання наркотичних речовин), статтю 1.5 я Вам не видавав, 1.2(порушення громадського порядку), 1.8(непідкорення). Всі статті я Вам видав згідно Ваших порушень

Шановна адміністрація, прошу закрити дану скаргу, бо людина зробила Non RP Дію та не надала повну фіксацію його порушення.
Де ваша тоді відеофіксація? Ви так, розбили камеру, то давайте всім розбивати камеру щоб не віксувати ваші порушення! Ваші дії були зовсім не по рп, як мені скинути скаргу на вас? Ви мені видали штраф за наркотики, які наркотики якщо на відео видно що в мене немає Їх, ваше мг це зовсім, ви не маєте права говорити в мг під час арешту. Стаття 3.5 мене не стосується, в грі ні разу не вживав та і в інвентарі нічого ви знайти по рп не змогли б, так як немає і не було ніяких наркотиків. Я, тобто людина підтверджую що так, я втікав від полції і статті 1.7, 3,1 3,7 були виданні вірно, але 3.5, 1.2, 1,8, мене зовсім не стосуються, стаття 3,5, на фрапсі видно що ніякого хабара я вам не давав, та стаття 1,2 та 1,8 не стосуються мене бо непідкорення з моєї сторони не було, а тобто всі ваші вимоги було виконано.

Шановна адміністрація, прошу закрити дану скаргу, бо людина зробила Non RP Дію та не надала повну фіксацію з іншої сторони.

Останнє редагування:

Олександр Педан 💎

Генерал Державної служби Надзвичайних ситуацій💎
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
195
Реакції
253
Бали
108

Вітаю шановний гравець Максим Грей

Розглянувши скаргу Вашу хочу зазначити, що дійсно Ілля Макогон є Бед-Коп,можете ознайомитись із правилами бед-копа він має право.
Але питання наступне як Ви могли зафіксувати порушення на,що якщо вище вказаний працівник розбив у вас всі пристрої та все забрав,а тому ВИ отримаєте покарання за NonRP - дії jail 30 хв

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі