Бажаю здоров'я. Я є Підполковником НПУ м. Харкова. Розберемо Вашу скаргу:
По-перше, я є "Bad Cop" та такі дії мені дозволені.
По-друге, у Вас була вилучена вся відео фіксація(тому це Non RP Дія)
По-третє, у Вас є неповний фрапс. Чому ви не показали, як ви втікали від співробітників поліції?
По-четверте, Вас ці всі статті Вас стосуються. Візьмемо статтю 3.5(використання/вживання наркотичних речовин), статтю 1.5 я Вам не видавав, 1.2(порушення громадського порядку), 1.8(непідкорення). Всі статті я Вам видав згідно Ваших порушень
Шановна адміністрація, прошу закрити дану скаргу, бо людина зробила Non RP Дію та не надала повну фіксацію його порушення.
Де ваша тоді відеофіксація? Ви так, розбили камеру, то давайте всім розбивати камеру щоб не віксувати ваші порушення! Ваші дії були зовсім не по рп, як мені скинути скаргу на вас? Ви мені видали штраф за наркотики, які наркотики якщо на відео видно що в мене немає Їх, ваше мг це зовсім, ви не маєте права говорити в мг під час арешту. Стаття 3.5 мене не стосується, в грі ні разу не вживав та і в інвентарі нічого ви знайти по рп не змогли б, так як немає і не було ніяких наркотиків. Я, тобто людина підтверджую що так, я втікав від полції і статті 1.7, 3,1 3,7 були виданні вірно, але 3.5, 1.2, 1,8, мене зовсім не стосуються, стаття 3,5, на фрапсі видно що ніякого хабара я вам не давав, та стаття 1,2 та 1,8 не стосуються мене бо непідкорення з моєї сторони не було, а тобто всі ваші вимоги було виконано.
Шановна адміністрація, прошу закрити дану скаргу, бо людина зробила Non RP Дію та не надала повну фіксацію з іншої сторони.