- Реєстрування
- 10 Бер 2023
- Дописи
- 1,047
- Реакції
- 501
- Бали
- 198
- Нікнейм гравця: Вадім Крутий [67036]
- Особистий нікнейм: Єгор Бахмутат
- Суть скарги:
- Вітаю, шановна адміністрація!
Хочу подати скаргу на співробітника поліції НПУ м. Харкова з нікнеймом Вадім Крутий за порушення статуту поліції та загальних правил гри. Під час мого затримання він не зачитав мої права (Міранду) (2) ні на місці арешту, ні у відділку, що є грубим порушенням службових обов’язків. Крім того, після моєї першої вимоги він відмовився надати службове посвідчення, що також суперечить правилам рольової гри, тільки після пояснення повної причини гравцю він надав повторно своє посвідчення. (3)
(4) Також гравець миттєво посадив мене у КПЗ без жодних відігровок, що є порушенням RP-складу. Окремо звертаю увагу на незаконність мого затримання – ще на блокпості він заявив, що в мене є розшук, хоча не перевіряв мій паспорт. Він стверджував, що отримав цю інформацію за номерними знаками мотоцикла, хоча на моєму транспортному засобі номери були відсутні. (1)
Також прохання покарати гравця за MG, коли я ООС чат, гравець казав про форум та RP-ситуацію у ІС середовище. (5)
Прошу адміністрацію розглянути цю скаргу, перевірити дії гравця та вжити відповідних заходів згідно з правилами проекту. Очікую на відповідь та справедливе рішення.
З повагою,
Єгор Бахмутат. - Докази (скріншот/відео): тик, тик, тик, тик.
Тайм коди:
(1) - 00:05 -- 1:10
(2) - 2:15 -- 2:43
(3) - 4:40 -- 6:00
(4) - 7:13 -- 7:20
(5) - 2:28 -- 2:44 - Дата порушення: 29.01.2025