Схвалено НПУ Х / Валерія Ігнатченко / Назар Семків / Іван Савєльєв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

wow eto je Wexler

Дід в законі
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
48
Реакції
11
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Валерія Ігнатченко / Назар Семків / Іван Савєльєв
  2. Особистий нікнейм: Олег Хефнер.
  3. Суть скарги: неадекватні дії особового складу НПУ Х, керівництва. І так. Будем йти поетапно. Їду в сторону М. Дніпро. На повній швидкості патрульний автомобиль вилітає на зустрічну смугу, після чого скривається з місця ДТП,та займається своїми справами, а саме, оформлюють водія газелі. Поремонтувавши авто, я вирішив підійти до цих мега копів, та запитати, чому вони скрились, та не допомогли. Так, можливо підійшов різко, але це вже не вперше, що патрульні авто тебе просто зносять з дороги, злість прям опанувала, дуже сильно. відео №1 так, самого зіткнення не зафіксовано, але видно, що авто стоїть розвернуте, та я його ремонтую. Після чого, я підхожу до патрульної машини, відігрую роль розлюченого громадянина, якому патрульні пошкодили авто, та уїхали. Просто уїхали. Запитую, хто був за кермом. Спочатку я подумав, що дівчина за кермом, не побачив. Один із патрульних сказав, що він, але Валерія Ігнатченко вже почала неадекватно реагувати, як поліцейська. ( я би вибачився, що спутав, але вона вже почала конфлікт ). Після чого в нас почався ООС конфлікт, де вона почала мене крити матами, я у відповідь. Але вона була настільки непрофесійна, що просто почала затримання через ООС конфлікт, що тягне за собою порушення правил сервера NonRp. В нас була перепалка, після чого я сказав чітко, що буде так розмовляти з мамою вдома, а не зі мною. Відео №2 це по скарзі на мене - тик. Після того, як ми вже зайшли в участок, Валерія почала всім розказувати, що я типу такий сякий, обливаю лайном її рідних, що є дуже кумедним епізодом Відео №3 + Відео №4 - те, що я на неї газував, це одне, вона почала мене провокувати та брехати. За свої слова - готовий понести покарання. А вона, готова? Далі приходить керівництво, а саме Іван Савєльєв. Казалось би, прийшов керівник, та повинен розібратись в ситуації, але ні, йому на це всеодно, розбиратись він відмовився. Навіщо ставити таких керівників, які: А) Не вміють відігрувати рп; Б) Забивають на конфлікти, та на пряму кажуть, що не будуть рзбиратись, бо їм пофіг. Мене відводять в кабінет, та починають відігрувати якийсь крінж. Якщо людина хоче бедкопити, то повинна нормально це робити, а не тяп-ляп, як це на відео. При мойому бажанні, я мог би за це тягатись довго з ним, але вони грали в одну сторону, де вигідно їм. Відео №5. Також, потім як виявляєтья мені "розбили" боді-камеру, сміх. Пряма відмова розбиратись, ще нонрп дії, наклеп на відео №6. Ну і вишня на торті, так сказати The End - спеціально водили по коридору, тягнули час, Назар Семків придумав якусь причину просто "стояння" в коридорі, не перешкоджав протиправним діям Валерії Ігнатченко. Відео №7 І на останок. Я готовий нести покарання за свої слова, де я перегнув палку з матюхами, але і самі зрозумійте стан гравця, який стикається з такими діями державних установ постійно. Це емоції, можливо різкі, але я не знімаю з себе відповідальності. Мут я вже отримав за це - тик
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 19.08.2023

Назар Семків

Центральний сервер|01|Пенсія
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
45
Реакції
50
Бали
21
Доброго дня. Я співробітник поліції на якого ви подали скаргу. Момент ДТП на ваших відеодоказах відсутній(втечі з місця ДТП не бачу). Далі з моєї сторони порушень не бачу.

Олександp Шмідт

Всех снять- все поднять
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
218
Реакції
105
Бали
48

Вітаю,гравець Олег Хефнер отримає покарання за порушення правил серверу у вигляді муту Згадка родичів у негативному контексті - /pmute 120-240

Гравець Валерія Ігнатченко отримає покарання у вигляді догани за неадекватні висловлювання

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі