Розглянуто НПУ Х / Данило Мазепа / Порушення, суббординація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Данило Мазепа
  2. Особистий нікнейм: Бенджамін Франклін
  3. Суть скарги: Працівник поліції Влад Вінстан затримав мене за непідкорення і привів мене до відділку поліції для того, щоб видати покарання, але інший працівник нацполіції, який є вищим за званням, починає втручатися в з'ясування порушення, хоча при цьому Данило Мазепа до цієї справи і порушення не має жодного відношення. Після цього з боку Данила Мазепа я бачу порушення, а саме порушення статуту МВС: Перевищувати службові повноваження (розділ 2 пунтк 5), так само Недбало ставиться до своєї діяльності (недбалість) (розділ 2 пункт 23) і Порушувати внутрішній статут своєї організації (розділ 2 пункт 8) - а саме порушення правил суббординації (на фіксації виразно чути як пан Мазепа спілкувався на ТИ і з позиції тиску ставився до пана Вінстона). Працівник Мазепа не дає можливості працівнику Вінстону закінчити процесуальні дії, а саме встановити особу, викликати авоката і дати необхідне покарання, за весь цей час пан Мазепа просить зупинити затримання без пояснення на те причин, що і є так само порушенням. Прошу будь ласка розглянути порушення щодо даного співробітника
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 28. 08. 2023

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Оцінивши Ваші докази, було встановлено, що у відношенні Вас порушення субординації не відбувалось.
Рахуючи вищесказане - вважаю, що це скарга написана від 3 лиця.

З підполковником поліції Данилом Мазепою буде проведена бесіда.

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі