Відмовлено НПУ Х / Данило Мазепа / Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Данило Мазепа
  2. Особистий нікнейм: Бенджамін Франклін
  3. Суть скарги: Працівник НПУ Данило Мазепа відкриває на мене кримінальну справу в скоєнні злочину, а саме порушення кримінального кодексу "8" розділ, стаття "45" .
    Ознайомившись з даною справою, а саме з кримінальною справою №18, мною було виявлено порушення у складанні та організації даної кримінальної справи.
    А саме: У даній кримінальній справі ( https://docs.google.com/document/d/11lRaX-LRinRzb2RUQ8x23DtWBGf21QzGN2U6LPaODiw/edit?usp=sharing) присутні докази Записи лабораторної експертизи речовини. У пояснювальній записці щодо даного доказу працівник НПУ, а саме Данило Мазепа, стверджує, що експертиза показала, що дана речовина є 100% наркотичним засобом. При перегляді даного запису, мною зафіксовано порушення, а саме
    тайм код 07:12, працівник МОЗ без відігравання команди /try встановлює і дає вердикт що дана речовина є наркотиком. У даній ситуації я бачу що йде повне порушення РП процесу при проведенні експертизи. Так само мені було видано ордер на арешт ( https://docs.google.com/document/d/1IJY5r-kNAjZ4bsGHkIQ2kyWS8zLTPLyIsnOzq1Pfi1I/edit?usp=sharing) в якому я так само бачу порушення в оформленні даної кримінальної справи, а саме свідки по даній справі є працівниками НПУ Х і вони є зацікавленими особами в даній кримінальній справі та не можуть бути свідками в даній справі, так як на фіксації працівника НПУ (
    Тайм код 08:05) чітко видно, що в приміщенні ГУ НПУ Х були й інші громадяни України, які й були свідками в даній Кримінальній справі.
    Примітка: Михайло Набанов, який вказаний у списках свідків, має узгоджений дозвіл на неактив, і в цьому так само порушення.
    У всій цій ситуації мною було виявлено порушення в складанні кримінальної справи, яку було погоджено і передано до суду, а суд було завершено. А ця кримінальна справа оформлена і затверджена незаконно і має явні порушення, про які я написав вище.
    Шановна адміністрація, будь ласка перегляньте дану ситуацію і покарайте винних.
    Дякую. З Повагою Бенджамін Франклін
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 30. 08. 23.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Не бачу порушень правил проекту від гравця Данило Мазепа ID52077

Ви же гравець Бенджамін Франклін ID127931, якщо не згодні з рішенням суду можете подати апеляцію до суду в рамках RP процесу.

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі