Бенджамін Франклін
Козак
- Реєстрування
- 16 Чер 2023
- Дописи
- 20
- Реакції
- 24
- Бали
- 13
- Нікнейм гравця: Данило Мазепа
- Особистий нікнейм: Бенджамін Франклін
- Суть скарги: Працівник НПУ Данило Мазепа відкриває на мене кримінальну справу в скоєнні злочину, а саме порушення кримінального кодексу "8" розділ, стаття "45" .
Ознайомившись з даною справою, а саме з кримінальною справою №18, мною було виявлено порушення у складанні та організації даної кримінальної справи.
А саме: У даній кримінальній справі ( https://docs.google.com/document/d/11lRaX-LRinRzb2RUQ8x23DtWBGf21QzGN2U6LPaODiw/edit?usp=sharing) присутні докази Записи лабораторної експертизи речовини. У пояснювальній записці щодо даного доказу працівник НПУ, а саме Данило Мазепа, стверджує, що експертиза показала, що дана речовина є 100% наркотичним засобом. При перегляді даного запису, мною зафіксовано порушення, а саметайм код 07:12, працівник МОЗ без відігравання команди /try встановлює і дає вердикт що дана речовина є наркотиком. У даній ситуації я бачу що йде повне порушення РП процесу при проведенні експертизи. Так само мені було видано ордер на арешт ( https://docs.google.com/document/d/1IJY5r-kNAjZ4bsGHkIQ2kyWS8zLTPLyIsnOzq1Pfi1I/edit?usp=sharing) в якому я так само бачу порушення в оформленні даної кримінальної справи, а саме свідки по даній справі є працівниками НПУ Х і вони є зацікавленими особами в даній кримінальній справі та не можуть бути свідками в даній справі, так як на фіксації працівника НПУ (Тайм код 08:05) чітко видно, що в приміщенні ГУ НПУ Х були й інші громадяни України, які й були свідками в даній Кримінальній справі.
Примітка: Михайло Набанов, який вказаний у списках свідків, має узгоджений дозвіл на неактив, і в цьому так само порушення.
У всій цій ситуації мною було виявлено порушення в складанні кримінальної справи, яку було погоджено і передано до суду, а суд було завершено. А ця кримінальна справа оформлена і затверджена незаконно і має явні порушення, про які я написав вище.
Шановна адміністрація, будь ласка перегляньте дану ситуацію і покарайте винних.
Дякую. З Повагою Бенджамін Франклін - Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 30. 08. 23.