Розглянуто НПУ Х//Дольф Люнберг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
274
Бали
83
1.нікнейм порушника: Дольф Люнберг
2.особистий нікнейм: Єгорка Дніпровський
3.суть скарги: В мене сталось дтп на перехресті смерті я поїхав далі в бік єпіцентру до мене під'їзжає ще один мерседес виходе Дольф Люнберг я починаю тікать і він відкриває вогонь хоча загрози для його життя ніякого не було я не стріляв нічого не робив прошу запросити відкат та пояснення його дій. Я дійсно не зрозумів суть відкриття вогню по мені. Прошу запросити його відео докази та пояснити мені ситуацію можливо він мене с кимось переплутав. В мене є відео доказ але не повний там де по мені відкрили вогонь і все але як він поліцейский в нього має бути повна ситуація
4.докази (відео/скріншот)букет
5.дата порушення:18.04.2025

Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
28
Реакції
65
Бали
33
Шановний дивлячись на цю ситуацію я за вами гнався і ви почали тікати в мене не було виходу вас затримати так як ви знаходились в розшуку надаю скріншот доказа Тик

Останнє редагування:

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
274
Бали
83
Шановний дивлячись на цю ситуацію я за вами гнався і ви почали тікати в мене не було виходу вас затримати так як ви знаходились в розшуку надаю скріншот доказа Тик
1.Є кайданки
2.Є тайзер
3.Ви могли сісти в своє авто та догнати мене я біг пішки
Ви не мали право відкривати вогонь якщо я не загрожував вашому життю і прошу не офтопити в темах по поводу розшуку добре чому ви мене просто не затримали в реально житті коли людина буде просто втікати від поліції її треба вбивати? Прошу адміністрації розцінити це як порушення правил держ орг 2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення та ще нащо ваши скріни що в мене розшук? Якщо в мене на відкаті це видно
Очікуємо відповіді адміністрації

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець!

Гравець вже не перебуває у фракції та видати догану за порушення буде не можливим
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав.

Щодо вашого фрапсу не зрозуміло, що було до того коли Вас вбили
Тобто могла бути перестрілка або провокація зброєю від Вас, тому прошу надати повний фрапс

Скарга розглянута!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі