Розглянуто НПУ Х// Микола Богданов// нонрп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
Вітаю!
  1. Нікнейм гравця: Микола Богданов
  2. Особистий нікнейм: Роман Мигулько
  3. Суть скарги: ДУЖЕ багато нонРП дій, що б описати кількість нон рп, та клоунаду, яка відбувається:
    00:19 - nonRP drive - у мене права забрав, а у себе забувся (Їзда по узбіччю, їзда по зустрічній смузі)
    01:00 - Вимкнув свою боді камеру, вимкнув камеру в приміщенні, молодець. Мене не обшукав, а одже моя боді-камера залишилась працювати. Далі о 01:06 - увімкнув глушилку. На секундочку, глушилка працює не по принципу "твоя камера не знімає, бо біля неї глушилка", а по принципу глушилок для дронів, та GPS. Я не знаю НІ ОДНОЇ такої глушилки, яка б могла вимкнути мою камеру, або телефон (друге діло заглушити зв*язок)

01:22 - написав в офтоп, а не відіграв через
    /me дістав листок та написав на ньому "200к на рахунок 125912"
    01:30 - одягнув мішок, хх:хх - зняв його (не знімав його взагалі, а забив болт на це)
    НАГАДУЮ
    БОДІ-КАМЕРА ЗНІМАЄ

03:29 - лол, нема настрою адвоката викликати
    04:03 - не зняв кайдани, не закрив кпз
    (можливо й закрив, але на відігровкі це не чути)
  4. Докази (скріншот/відео): ?️
  5. Дата порушення: 27.08.23

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Переношу скаргу в відповідний розділ!

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю!
  3. Суть скарги: ДУЖЕ багато нонРП дій, що б описати кількість нон рп, та клоунаду, яка відбувається:
    00:19 - nonRP drive - у мене права забрав, а у себе забувся (Їзда по узбіччю, їзда по зустрічній смузі)
    01:00 - Вимкнув свою боді камеру, вимкнув камеру в приміщенні, молодець. Мене не обшукав, а одже моя боді-камера залишилась працювати. Далі о 01:06 - увімкнув глушилку. На секундочку, глушилка працює не по принципу "твоя камера не знімає, бо біля неї глушилка", а по принципу глушилок для дронів, та GPS. Я не знаю НІ ОДНОЇ такої глушилки, яка б могла вимкнути мою камеру, або телефон (друге діло заглушити зв*язок)

01:30 - одягнув мішок, хх:хх - зняв його (не знімав його взагалі, а забив болт на це)
    НАГАДУЮ
    БОДІ-КАМЕРА ЗНІМАЄ

Прошу надати час для надання моєї відповіді.

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
У випадку моєї правоти, прошу розбан, адже моя агрессія (на рахунок побажань смерті та оск) була викликана якраз цими діями

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю!

НАГАДУЮ
    БОДІ-КАМЕРА ЗНІМАЄ

Бажаю здоров'я, Я Полковник НПУ Міста Харків Микола Богданов, хочу зауважити - у людини видно її NonRP Drive під час переслідування, на 00:19 людина каже що у меня був NonRP Drive, але у мене була погоня за людиною і інакше я не міг би виїхати з того місця, 1:00 - людина каже що я її не обшукав, відігровка - тут , згоден що на задньому фоні балакав молодший брат, але все чутно, стосовно глушилки - вона вмикається для того, щоб люди котрі ходили і відігрували що ставили камери у відділені - не могли по RP бачити що коїлось, тому, що такі камери зазвичай працюють онлайн, а глушилка блокує сигнал, 01:22 - відіграв що дістав листочок та почав писати щось у голосовий чат, 1:30 - не відіграв що зняв мішок? - ось відігровка - тут , 03:29 - я Bad-Cop, саме через це не викликав вам адвоката, тому, що я видігрую роль плохого поліцейского та маю право відхилятися від статуту, також з вашою сторони було - "чтоб ты ****************************", та - "ты ****************************а", за що ви і отримали покарання, навіть якщо як ви кажете що "БОДІ-КАМЕРА ЗНІМАЄ", то моя камера завжди при мені з собою, 04:03 - не закрив КПЗ, та не зняв кайданки? - Є КПЗ у котрих саджають з кайданками щоб правопорушники один-одного не повбивали, а відігровка закритого КПЗ - тут . З цього можно винести що у людини - NonRP дії(камери не було), NonRP Drive(на початку відеозапису видно), Оск гравців + побажання смерті(2:22, 4:03) Це вже масові порушення правил серверу, також у людини обман адміністрації - вона сказала: Не вилучив камеру, не зняв мішок, не закрив КПЗ, якщо адміністрація вважає що це не обман адміністрації, бо людина не чула - то ось приклад схожої скарги: - тут . Тому прошу видати до сроку людини за Образи гравців - Масові порушення правил серверу, та Обман адміністрації. З повагою - Полковник НПУ Міста Харків Микола Богданов

Останнє редагування:

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
Бажаю здоров'я, Я Полковник НПУ Міста Харків Микола Богданов, хочу зауважити - у людини видно її NonRP Drive під час переслідування, на 00:19 людина каже що у меня був NonRP Drive, але у мене була погоня за людиною і інакше я не міг би виїхати з того місця, 1:00 - людина каже що я її не обшукав, відігровка - тут , згоден що на задньому фоні балакав молодший брат, але все чутно, стосовно глушилки - вона вмикається для того, щоб люди котрі ходили і відігрували що ставили камери у відділені - не могли по RP бачити що коїлось, тому, що такі камері зазвичай працюють онлайн, а глушилка блокує сигнал, 01:22 - відіграв що дістав листочок та почав писати щось у голосовий чат, 1:30 - не відіграв що зняв мішок? - ось відігровка - тут , 03:29 - я Bad-Cop, саме через це не викликав вам адвоката, тому, що я видігрую роль плохого поліцейского та маю право відхилятися від статуту, також з вашою сторони було - "чтоб ты ****************************", та - "ты ****************************а", за що ви і отримали покарання, навіть якщо як ви кажете що "БОДІ-КАМЕРА ЗНІМАЄ", то моя камера завжди при мені з собою, 04:03 - не закрив КПЗ, та не зняв кайданки? - Є КПЗ у котрих саджають з кайданками щоб правопорушники один-одного не повбивали, а відігровка закритого КПЗ - тут . З цього можно винести що у людини - NonRP дії(камери не було), NonRP Drive(на початку відеозапису видно), Оск гравців + побажання смерті(2:22, 4:03) Це вже масові порушення правил серверу, також у людини обман адміністрації - вона сказала: Не вилучив камеру, не зняв мішок, не закрив КПЗ, якщо адміністрація вважає що це не обман адміністрації, бо людина не чула - то ось приклад схожої скарги: - тут . Тому прошу видати до сроку людини за Образи гравців - Масові порушення правил серверу, та Обман адміністрації. З повагою - Полковник НПУ Міста Харків Микола Богданов
Бажаю здоров*я, ваш nonPR drive - розпочинається о 00:19, ви вїхали в столб, перетнули всю дорогу, виїхали на зустрічну смугу, виїхали на тротуар, далі ви скоротили о 00:38. 01:00 де я кажу, що ви мене не обшукали? На рахунок нон рп драйву з моєї сторони - у мене як і у вас була погоня, тому я старався утікти. На рахунок побажань смерті, наскільки ж треба бути дитиною, що б так плакати через це?). Глушилка працює не по такому принципу, як ви гадаєте, тому моя боді-камера знімала, також на багато яких відігровок ви забили, або їх замулив ваш брат.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Бажаю здоров*я, ваш nonPR drive - розпочинається о 00:19, ви вїхали в столб, перетнули всю дорогу, виїхали на зустрічну смугу, виїхали на тротуар, далі ви скоротили о 00:38. 01:00 де я кажу, що ви мене не обшукали? На рахунок нон рп драйву з моєї сторони - у мене як і у вас була погоня, тому я старався утікти. На рахунок побажань смерті, наскільки ж треба бути дитиною, що б так плакати через це?). Глушилка працює не по такому принципу, як ви гадаєте, тому моя боді-камера знімала, також на багато яких відігровок ви забили, або їх замулив ваш брат.
Прошу зафіксувати завуальовані образи, коли я врізався в столб, то сказав "откат", бо були лаги серверу, у мене все, очікую рішення адміністрації

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
Прошу зафіксувати завуальовані образи, коли я врізався в столб, то сказав "откат", бо були лаги серверу, у мене все, очікую рішення адміністрації
Звичайно вас заблатять, вашого (откат) не чути. Хто тут обманює адміністрацію?

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
також прошу зафіксувати: 3.3 Заборонені повідомлення, які не мають сенсу та флуд у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 5 днів
Відповів не на те повідомлення, це вже 3.3? не можна допустити бональну помилку?

Андрій Сахаров ꑭ

Центурія 100| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
1,092
Реакції
525
Бали
198
Вітаю!

Не побачив порушень зі сторони полковника не було NonRP Drive так я це погоня,вам було ясно сказано що глушилка блокує все що може знімати і т д.
Роман Мигулько будете покарані за Нон РП дії також буде видано попередження на форумі за образи.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі