Джошуа Кензо
Активний
- Реєстрування
- 24 Кві 2023
- Дописи
- 355
- Реакції
- 195
- Бали
- 46
- Нікнейм гравця: НПУ Х
- Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
- Суть скарги: На мене накинули погоню, коли я був на велосипеді, це вже не одноразово було, за вчорашній день я нікому паспорт не надавав, але людина з НПУ Х яка доєдналась до погоні сказала що в доповідь в рацію сказали про те, що в мене розшук, як бачите в мене на відео є розшук, але людина говорила про якесь орієнтування, добре, поліцейський який мене зупинив відпустив мене, я поїхав кататись далі на велосипеді, прошу звернути увагу що погоні з мене не було знято, і за мною ніхто не ганявся після того, як поліцейський мене відпустив, далі мені вже подзвонила дівчина та мені потрібно було вийти з гри, це можна побачити по тому, що я вимикаю звук на ноутбуці, сьогодні зранку вирішив допомогти клану та спіймати груз, але заходжу і я вже сиджу в КТЗ, і потрібно відсидіти 2 години, прошу випустити мене з КТЗ.
- Докази (скріншот/відео): тайм коди : 00:00 - 00:05 на мене повісили погоню, а поліцейський їхав мені на зустріч, тобто якщо б я тікав від поліції, то вона була б позаду мене, а не передімною. 00:55 - 01:05 на другу вимогу поліцейського я вже зупинився. 01:30 - 02:10 поліцейський пояснив всю ситуацію. 02:45 - 02:54 поліцейський мене відпустив
- мій вихід з гри
- Дата порушення: 09.10.2023