Зачинено НПУ-Х / все старше керівництво / блат в організації та не виконання своїх обовязків!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
59
Реакції
33
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Михайло Набанов Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов
  2. Особистий нікнейм: Едвін Домбазов
  3. Суть скарги: блат в організації та не виконання своїх обовязків ( розписав під пунктом 5)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 07.09.2023
03/09/2023 я звільнився з поста ( адміна) та прийшов до НПУ, з того дня я побачив багато змін у скалді.
На протязі всього часу, я замітив як погано працювали "полковники" ( Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов)
як саме вони погано працювали? Вони ігнорувала склад, коли їх хтось просе (підвищити або перевірити рапорт) вони просто ігнорують.
На протязі 04/09/2023 - 07/09/2023 полковники були онлайн лише вночі, тобто людей зовсім ніхто не підвищує.
Коли я звернувся до лідера, я почув "я в не активі" але він був онлайн на сервері.
Вчора, тобто 07.09.2023 сталась знову ситуація з ігноруванням, я знову звернувся до "Генерала" але замість того щоб якось з ними поговорити, вони вирішили мене звільнити.
Також майже всі рапорти які я писав були відхилені через | не приязнь до мене | також було дуже багато погроз до мене|

Також є переписка в чаті (ДІскорд "НПУ Х Спілкування")

Всі відео та фото докази в мене є, хочу попросити розгляд скарги від ГА або ЗГА

- на цьому відео буде видно порушення пісял 13.00 і до 34.55

Попрошу детальний розгляд цієї скарги!

Даніл Банедив

Центральна Україна | 01
Реєстрування
4 Кві 2023
Дописи
214
Реакції
83
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Михайло Набанов Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов
  2. Особистий нікнейм: Едвін Домбазов
  3. Суть скарги: блат в організації та не виконання своїх обовязків ( розписав під пунктом 5)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 07.09.2023
03/09/2023 я звільнився з поста ( адміна) та прийшов до НПУ, з того дня я побачив багато змін у скалді.
На протязі всього часу, я замітив як погано працювали "полковники" ( Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов)
як саме вони погано працювали? Вони ігнорувала склад, коли їх хтось просе (підвищити або перевірити рапорт) вони просто ігнорують.
На протязі 04/09/2023 - 07/09/2023 полковники були онлайн лише вночі, тобто людей зовсім ніхто не підвищує.
Коли я звернувся до лідера, я почув "я в не активі" але він був онлайн на сервері.
Вчора, тобто 07.09.2023 сталась знову ситуація з ігноруванням, я знову звернувся до "Генерала" але замість того щоб якось з ними поговорити, вони вирішили мене звільнити.
Також майже всі рапорти які я писав були відхилені через | не приязнь до мене | також було дуже багато погроз до мене|

Також є переписка в чаті (ДІскорд "НПУ Х Спілкування")

Всі відео та фото докази в мене є, хочу попросити розгляд скарги від ГА або ЗГА

- на цьому відео буде видно порушення пісял 13.00 і до 34.55

Попрошу детальний розгляд цієї скарги!
Вітаю , Я є Полковником національної поліції м.Харків , хочу шановній адміністрації трошки пояснити , в нас Генерал в Неактиві , тож я є його тимчасовим заступником , про який блат йде розмова , те що я не міг підвисити людину ( у таблиці підвищення рапорт відхиленний ( не достатньо штрафів ) , Я ж казав пізніше , бо ми розмовляли у діскорді потім ми поїхали по справам і в нас обох був виліт , потім ми одразу зайшли , (який смисл нам був заходити , якщо б ми спеціально вийшли) також сприводу моєї праці , Шановна Адміністрація можете переглянути форум де я переглядаю усі заяви та рапорти , чи винен я що не можу буде онлайн 24/7 ?

Даніл Банедив

Центральна Україна | 01
Реєстрування
4 Кві 2023
Дописи
214
Реакції
83
Бали
33
Вітаю , Я є Полковником національної поліції м.Харків , хочу шановній адміністрації трошки пояснити , в нас Генерал в Неактиві , тож я є його тимчасовим заступником , про який блат йде розмова , те що я не міг підвисити людину ( у таблиці підвищення рапорт відхиленний ( не достатньо штрафів ) , Я ж казав пізніше , бо ми розмовляли у діскорді потім ми поїхали по справам і в нас обох був виліт , потім ми одразу зайшли , (який смисл нам був заходити , якщо б ми спеціально вийшли) також сприводу моєї праці , Шановна Адміністрація можете переглянути форум де я переглядаю усі заяви та рапорти , чи винен я що не можу буде онлайн 24/7 ?
Також Шановна Адміністрація може передивитись нашу працю у таблиці Нпу

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Перевіривши детально всі моменти та нюанси, порушень не було виявленно, таблиці регулярно обновляються, на рахунок Михайла Набанова він був в неактиві тому свої повноваження залишив на заступника, нині нового лідера НПУ Харкова Даніла Банедитова, з чим заступник чудово справлявся, також онлайн керівництва буде обговорено з новим лідером, в особливості на рахунок Олега Ломакіна. Вас було звільнено за грубі порушення статуту МВС, докази було предоставлено, з початком осені багато гравців в тому числі співробітникі Держ структур пішли на навчання, і не можуть сидіти 24/7 в особливості по ранкам, Далі на рахунок вас, слідкуючими було виявлено що після того як вас було звільнено з поліції ви відправились до СБУ Дніпра, та через помилку Полковника СБУ Д, були прийняті в фракцію. Тому через неуважність Антон Шостак а саме Полковник СБУ Д отримає догану та строге попередження, а ви будете звільнені з фракцію + занесені до ЗЧС на місяць.

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі