Схвалено НПУ Х не кваліфікований співробідник .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
125
Бали
88
  1. Нікнейм гравця:24643
  2. Особистий нікнейм:Назар Містер
  3. Суть скарги: Вітаю Шановне пансво я Назар Містер пишу скаргу на працівника НПУ Х по причині некваліфікаваність людина зупинила по причинні їзда по зустрічній сміза . Ну це смішно там на зустрічну смугу не було точніше це необережне водіння ну це припустимо що помилилася без питань . Людина пробила по КПК мене знайшла що я у розшуку 1.11 несплата штрафа , але я не бачив що є бо не показало з права ну допустим глюк . Потім думаю чого мене з машини викидає то працівник НПУ витягував мене так але не було ні відгровки нічого . Потім я сів і він в тайминг взяв мене без отигровки потім сказав що повів за собою мене ну це сміхота . Далі продовжилися процесуальні дії без помилок його , але він не знаю що не знаю рп попрошу видати догани та провести бесіди на тему рп процесси . Зазаначу тещо розвород був здійстенений ПІСЛЯ ЗВУКОВОГО СИГНАЛИ !! а почув та розвернувся тобто він мене зупинив по їзда на зустрічний він дав звукувий потім я розвернувся !
  4. Докази (скріншот/відео):
    тайм код 00.00 - 0.58 - зупинка . 4.45 - 7.37 Витяг без рп . 7.38 - 7.45 нон рп кайданки .
  5. Дата порушення:08.01.2025

Останнє редагування:

Максим Миргородський

Лідер Укрзалізниці | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,956
Реакції
597
Бали
253
Вітаю, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець - Назар Містер #1408, отримає покарання згідно Правил Ukraine GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
З працівником буде проведене бесіда та виписано дисциплінарне стягнення

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі