Назар Тюбикович
HaunteD
- Реєстрування
- 14 Вер 2023
- Дописи
- 169
- Реакції
- 125
- Бали
- 88
- Нікнейм гравця:24643
- Особистий нікнейм:Назар Містер
- Суть скарги: Вітаю Шановне пансво я Назар Містер пишу скаргу на працівника НПУ Х по причині некваліфікаваність людина зупинила по причинні їзда по зустрічній сміза . Ну це смішно там на зустрічну смугу не було точніше це необережне водіння ну це припустимо що помилилася без питань . Людина пробила по КПК мене знайшла що я у розшуку 1.11 несплата штрафа , але я не бачив що є бо не показало з права ну допустим глюк . Потім думаю чого мене з машини викидає то працівник НПУ витягував мене так але не було ні відгровки нічого . Потім я сів і він в тайминг взяв мене без отигровки потім сказав що повів за собою мене ну це сміхота . Далі продовжилися процесуальні дії без помилок його , але він не знаю що не знаю рп попрошу видати догани та провести бесіди на тему рп процесси . Зазаначу тещо розвород був здійстенений ПІСЛЯ ЗВУКОВОГО СИГНАЛИ !! а почув та розвернувся тобто він мене зупинив по їзда на зустрічний він дав звукувий потім я розвернувся !
- Докази (скріншот/відео): тайм код 00.00 - 0.58 - зупинка . 4.45 - 7.37 Витяг без рп . 7.38 - 7.45 нон рп кайданки .
- Дата порушення:08.01.2025
Останнє редагування: