Розглянуто НПУ Х порушення сатуту загального МВС розділ 2 стаття 1.9 і нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Гранько

Шановний гравець
Реєстрування
23 Сер 2024
Дописи
21
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм гравця:35407
  2. Особистий нікнейм:АртемВінтерфелл
  3. 0,26Суть скарги: я собі працював на снігоприбиральнику потім мене зупинили співробітники національної поліції місто Харкова далі я вийшов з снігоприбира з автівки щоб дати паспорт я передав паспорт працівнику поліції це можна побачити в чаті я вийшов щоб бистро передати паспорт тому що в мене час йшов я їм написав в чат що я що пишіть в чат вони надалі продовжують казати в мікрофон дальше вони посадили мене в службовий авто 0,26-0,28 працівник поліції сказав що я я не підкорявся що я їм не передав паспорт потім довезли до до гонпер місто Харкова потім вони ще раз попросили паспорт я їм сказав ще раз їм сказав що в чат потім там ще один співробітник на три на три крапка 3.53-3-55 представник сказав що вони не за що таке чат я їм в офтопчат далі вони сказали що я їх ображав но я не казав що мусора такі такі я їм сказав можна так сказати по факту **************************** тому що вона не знають як правильно відігрувати РП в чаті і не нести RP діалог також я хочу від пана капрала грошей вибачення в розміри 150.000 грн за моральний ущерб також щоб йому провели співбесіду по рп щоб він міг нормально відігрувати рп і також відео докази про порушення на дорозі скинути мені в телеграм-Artemuk_2
  4. (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:21.02.2025 0,26-0,28 сказав що я не підкорявся їм 3.53-3,55 про працівник сказав що вони не знають що таке чат в топчат коли я написав

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,726
Реакції
550
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу відповідний вердикт!

Співробітник звільнений лідером по втраті довіри!

Також

Гравець Артем Вінтерфелл [1781] отримує 60 хвилин муту за порушення правил серверу, а саме:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі