Розглянуто НПУ Х

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
72
Реакції
19
Бали
13
1.Валентин Чепак
2.Данило Босов
3.коп гнався за людиною тут виключив мигалки підійшов до мене взяв в кайданки і провів обшук не маючи на це права (я подивився 20 статтю про НПУ він казав що згідно їй він має право але я прочитав всі випадки він не мав права на це
4.
5.26.02.2025

Давид Шулик

Шановний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
21
Я, полковник НПУ м. Харкова, розглянувши скаргу, виявив порушеня. Підстава для обшуку особи була наявною, оскільки її підозрювали у збуті, передачі або продажі наркотичних засобів. Водночас зазначаю, що відповідальна особа мала здійснити затримання відповідно до процесуального законодавства, забезпечивши участь адвоката.

З підполковником буде проведена сувора службова бесіда. Очікуємо на відповідь адміністрації.

З повагою,
П. Шулик

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець!

Відповідно до Закону України "Про Національну поліцію" -
ЗАКОН-ТИЦ
Стаття 23. Застосування спеціальних засобів
2) Поліцейський уповноважений застосовувати спеціальні засоби до громадянина, якщо є підозри, що особа вчинила або може вчинити правопорушення.
3) Види спеціальних засобів:
- Засоби обмеження рухомості «Наручники».

Стаття 20. Поверхнева перевірка
2) Проведення обшуку та вилучення незаконних речей дозволяється в наступному випадку:
- Якщо особа підозрюється у вчиненні кримінального або адміністративного правопорушення.

Якщо не згодні з діями працівників поліції, ви можете подати апеляційну скаргу в судовому порядку (RP) або звернутись в органи прокуратури та СБУ

Скарга розглянута!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі