Розглянуто НПУ // Юрій Кротов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
652
Реакції
687
Бали
113
1. Ваш нікнейм: 1627
2. Нікнейм порушника: Юрій Кротов
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Данный работник таранил машину, после чего на парковке НПУ (в ЗЗ) достал М4 без отыгровки и начал стреять по мне безпричины (т.к. я не отыгрывал никакого оружия), после того как выпустил обойму и попал по мне более 3-х пуль мб осознал шо нельзя в ЗЗ просто так убивать))
5. Доказ порушення (скриншот/відео): бамс
6. Дата порушення: 26.12.25

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,529
Реакції
1,631
Бали
253
Вітаю
Розгялнувши вашу скаргу виношу вердикт, що:
Гравець ID 24734, отримає покаранням, а саме:

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 хвилин

Стосовно цього правила:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.
То видати покарання не можу, оскільки сам відео доказ починається з того, що у вас зламана машина та звучить фраза "Перевернули" + по історії чата ще щось також відбувалось. Тому точно стверджувати чи були до цього якісь повокації не можу.

Так само як і вам не можу видати:
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
,оскільки ситуація не повна.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі