Розглянуто НПУ г.Киев, Лукас Золото,Нарушение правил сервера, Правил Гос.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жека Данте

Активний
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
114
Реакції
63
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Лукас золото
  2. Особистий нікнейм:Жека Данте
  3. Суть скарги:Сотрудник НПУ, Задержал вопреки правила ПГ (ударил тайзером пока я в руках держал автомат) так же НонРП так так сотрудник сначала сделал удар тайзером а потом уже начал его отыгрывать позже указал мне что нарушение было ношение оружия "В громадських мiсцях" Хотя задержание было по среди трасы. (00:28) далее начиная с (03:15-03:48) уходит от боя в интерьер т.есть нарушает снача правило 6.26. а после 6.22. так же в правилах Гос.Орг написано что до 21:00 патрулировать в одиночку запрещено (исключений в правилах нет) то-есть нарушение 3.4. Правил Гос.Орг. и так как предупреждения "спрятать оружие" не было, так же как прямой угрозы нарушение 2.42. Гос.Орг. после было перетягивание РП процесса, (00:05) где я попросил адвоката и пытался узнать чёткую причину задержания игрок просто выдавал мут что бы я не мог адекватно зафиксировать нарушение от содрудника. То-есть нарушение Правил Гос.Орг 2.17. 2.26 2.32. а так же Общих правил сервера 6.18. Дальше НПУшник не может аргументировать за что я был задержан. (08:03) И сьезжает на слова "вы сами знаете за что вы задержаны" Дальше (00:05) я задаю вопросы по поводу статьи на что сотрудник уходит от РП процесса и продолжает процесуальные действия незаконно обыскивая меня (на паспорт). А после (02:30) начинается самое интересное. Нарушая Правила Гос.Орг 2.37. Начинается Безосновательный обыск и изьятие предметов. В том числе и оружия, хотя лицензию на ношение оружия у меня он так и не спросил. Согласно Правил Гос.Орг 2.37. (примечанию №3) требую списания всех потеряных предметов в денежном эквиваленте за счёт игрока. Так же прошу обратить внимание на Администратора Юля Висоцька. Администратор видел нарушение от игрока но никак не вмешались. Давая сотруднику нарушать до последнего.
    Нарушения которые относятся к правилам Гос. Структур прошу передать соответствующему лидеру.
  4. Докази (скріншот/відео):Встроенно в жалобу
  5. Дата порушення:18.12.2024

Макс Набанов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
600
Реакції
354
Бали
123
Вітаю, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

Гравець - Лукас Золото [12505] - отримає покарання згідно Правил державних організацій:
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
Також працівник отримає догану та з ним буде проведено сувору бесіду

Гравець - Жека Данте [10387] - отримає покарання згідно Правил Ukraine GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Розглянуто!

Макс Набанов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
600
Реакції
354
Бали
123
Перерозгляд
Гравець - Лукас Золото [12505] - отримає покарання згідно Правил Ukraine GTA:
2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно | Варн

Гравець - Жека Данте [10387] - отримає покарання згідно Правил Ukraine GTA:
6.28. Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Перерозгянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі