Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ненадання службового посвідчення при зверненні до громадянина
Працівник поліції, звертаючись до мене, не представився та не надав службового посвідчення, що є порушенням службової інструкції та підриває легітимність його дій.
Вимога відійти без пояснення правової підстави
На моє законне питання щодо правової підстави вимоги «відійти на 5 метрів» відповіді не було надано, що є порушенням процедури комунікації з громадянами та службових інструкцій.
Фізичне затримання без належного представлення та попередження
До мене була застосована фізична сила без попередження та без озвучення підстав для затримання, при цьому працівник знову не представився.
Безпідставне та непропорційне застосування спецзасобу (електрошокера)
Тазер було застосовано в ситуації, що не відповідала критеріям застосування спецзасобів (не було загрози життю чи активного фізичного опору), що є перевищенням службових повноважень.
Порушення процедури зачитування прав (права Міранди)
Права були зачитані лише один раз. На моє прохання повторити, співробітник відмовився, що є порушенням процесуальних норм та моїх прав як затриманого.
Ігнорування наданого документа, що посвідчує особу
Попри те, що я надав водійське посвідчення, яке згідно з правилами є документом, що посвідчує особу, працівник поліції його проігнорував. Це свідчить про службову недбалість.
Проведення сканування відбитків пальців через рукавиці
Працівник поліції здійснив сканування пальців, не знявши з мене рукавиці, що є нон-РП дією та порушенням технічної та процесуальної логіки.
Додавання нової статті без повідомлення (10.9)
Після первинного затримання за статтею 10.10 мені була без пояснення та оголошення додана ще одна стаття — 10.9. Це є порушенням процедури інформування про підстави затримання.
Відсутність поверхневого огляду (обшуку) під час затримання
Під час затримання працівник поліції не провів поверхневий огляд (обшук), що є прямим порушенням процедури затримання згідно з внутрішніми регламентами та вимогами безпеки. Відсутність обшуку може свідчити про службову недбалість або ігнорування правил проведення затримань.
Також, порушення правил держ.орг: 1.1, 1.2, 2.4, 2.7, 2.17, 2.22, 2.26, 2,32 (особливо), 2.40, 2.42.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.