Федя Батурінець
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Бер 2025
- Дописи
- 464
- Реакції
- 648
- Бали
- 113
Нікнейм гравця:Чарли монтеро
Особистий нікнейм: Федя Батурінець
Суть скарги:
я їхав по дорозі, коли мене зупинив співробітник Національної поліції без жодних підстав. Я зупинився, але поліцейський не представився нормально, не назвав статтю і одразу почав вимагати документи.
Я пояснив, що за законом маю право знати підставу зупинки, і без цього документи не надаю. Замість пояснення він попросив мене вийти
6.1 Під час затримання потрібно дотримуватися Законодавства України.
Завдяки моєму знанню законодавства та досвіду роботи з різними людьми, поліцейський не зміг продовжувати конфлікт і врештірешт відпустив мене.
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації органів міністерства внутрішніх справ (далі - МВС) - покарання - Догана/
важаю якщо вже зупиняєш потрібно, щось робити це для мене позор для співроюітника МВС
далі
3.10. Зупиняти транспортні засоби, якщо це необхідно для виконання покладених на працівника обов'язків із забезпечення безпеки в країні, перевіряти документи на право користування та керування автомобілем, а також на заборонені предмети.
він повинен Повинен був перевірити мій тех.Паспорт бо я насправді був без номерів але незнання законодавста не дає йому давати законі вимоги
Також хочу наголосити що в офіційному Документі '' Статут МВС '' Сказано
1.1. Заборонено порушувати законодавство України
що порушив П.Чарли можете запитати
а саме Крімінальний кодекс України Статтю 49. частину першу
Стаття 49. Службова недбалістьОсобистий нікнейм: Федя Батурінець
Суть скарги:
я їхав по дорозі, коли мене зупинив співробітник Національної поліції без жодних підстав. Я зупинився, але поліцейський не представився нормально, не назвав статтю і одразу почав вимагати документи.
Я пояснив, що за законом маю право знати підставу зупинки, і без цього документи не надаю. Замість пояснення він попросив мене вийти
6.1 Під час затримання потрібно дотримуватися Законодавства України.
Завдяки моєму знанню законодавства та досвіду роботи з різними людьми, поліцейський не зміг продовжувати конфлікт і врештірешт відпустив мене.
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації органів міністерства внутрішніх справ (далі - МВС) - покарання - Догана/
важаю якщо вже зупиняєш потрібно, щось робити це для мене позор для співроюітника МВС
далі
3.10. Зупиняти транспортні засоби, якщо це необхідно для виконання покладених на працівника обов'язків із забезпечення безпеки в країні, перевіряти документи на право користування та керування автомобілем, а також на заборонені предмети.
він повинен Повинен був перевірити мій тех.Паспорт бо я насправді був без номерів але незнання законодавста не дає йому давати законі вимоги
Також хочу наголосити що в офіційному Документі '' Статут МВС '' Сказано
1.1. Заборонено порушувати законодавство України
що порушив П.Чарли можете запитати
а саме Крімінальний кодекс України Статтю 49. частину першу
1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб.
ВІН не знав правильну статюю це повністю підлягає під цей пункт
ЗУ про НПУ Стаття 9.частина перша розділ другий
Конституція України
Стаття 122. Закон - це нормативно-правовий акт, встановлений законодавчим органом загальнообов'язкове правило, яке має юридичну силу.
загальнообов'язкове правило !!!
Після всього, що я вам надав і розписав,
недбалий розгляд скарги не припустимий.
Прошу ознайомитись зі скаргою повністю
і покарати працівника згідно правил і чинного законодавства України.
Під час усього спілкування він поводився грубо, підвищував голос, що є порушенням статуту
Вважаю, що дії співробітника є незаконними, непрофесійними і перевищують службові повноваження. Вимагаю об’єктивного розгляду та оцінки його дій.
Докази (скріншот/відео):Клік
Дата порушення:15.10.2025
Після всього, що я вам надав і розписав,
недбалий розгляд скарги не припустимий.
Прошу ознайомитись зі скаргою повністю
і покарати працівника згідно правил і чинного законодавства України.
Під час усього спілкування він поводився грубо, підвищував голос, що є порушенням статуту
Вважаю, що дії співробітника є незаконними, непрофесійними і перевищують службові повноваження. Вимагаю об’єктивного розгляду та оцінки його дій.
Докази (скріншот/відео):Клік
Дата порушення:15.10.2025
Останнє редагування: