Відмовлено НПУ кафають без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Соломія Капрізон

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
49
Реакції
125
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Соломія Капрізон
2. Нікнейм порушника: Матвій Абрамсон 125773, Данило Хоффман 3786
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Я знаходилася без розшуку і не робила ніяких противозаконних дій, які могли б спричинити моє затримання.

На початку ситуації від співробітника НПУ прозвучала фраза «давай кафай», що свідчить про його первісний намір затримати мене без розгляду.

Так, між нами сталася погоня, проте, наскільки мені відомо, сама погоня не є підставою для затримання без пояснень і за відсутності розшуку. У результаті мене затримали і посадили за статтею «непідкорення співробітнику поліції», фактично лише через саму погоню, що вважаю необґрунтованою.

Крім того, під час РП-ситуації співробітник відходив в АФК, через що взаємодія проходила некоректно, переривалася та порушувала атмосферу РП. Повноцінного відіграшу та нормальної взаємодії з його боку не було.

Також співробітник не зміг чітко назвати причину мого затримання: його пояснення були непослідовними, він плутався у своїх словах, а причини затримання постійно змінювалися і не були однозначно сформульовані. Як причину він вказав «непокору співробітнику», при цьому дане звинувачення фактично було засноване лише на самій погоні, що вважаю необґрунтованою та недостатньою основою для затримання.

Також у інших гравців з урахуванням частих відключень електроенергії в Україні подібні ситуації лише ускладнюють можливість стабільно грати та комфортно проводити час у грі. Тому подібні дії співробітників НПУ і СБУ негативно впливають на ігровий процес і не дають можливості спокійно грати та нормально проводити час у грі.

Таймкоди не потрібні.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 11.02.2026

Назарій Рейвен

𝕀 𝕝𝕠𝕧𝕖 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
253
Реакції
187
Бали
103
Вітаю!
Не підлягає розгляду - при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі