Розглянуто НПУ к

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джо Барбарро

Активний
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
132
Реакції
46
Бали
31
Нікнейм гравця: Євген шмідт
Особистий нікнейм: Андрій Парламент
Суть скарги: я зайшов в гунп прийшов шмід вдарив тайщером і виписав статі 1.8 1.2
Докази (скріншот/відео): Дата порушення: 20.10.24

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
п.Парламент, оскільки я являюсь учасником даної скарги, тому прошу додати доказ (з ваших слів) моїх порушень, тому що фотографія того що ви знаходитесь у КПЗ - не являється доказом моїх порушень, а доказом того що я з вами комунікував (окрім того, що я запросив у вас паспорт) зовсім не видно, можливо я попросив у вас паспорт, потіи ви натиснули кнопку "відсидіти" за штрафи та опинились у КПЗ, а зараз намагаєтесь заплямувати моє чесне ім'я!

P.S. (для адміністратора): Також прошу взяти до уваги переписку з даною особою, в якій дана особа відкрито та грубо ображала мене та погрожувала форумним злиттям та іншим - ** ТУТ ** !

Останнє редагування:

Максим Миргородський

Лідер Укрзалізниці | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,956
Реакції
597
Бали
253
Вітаю, шановний гравець,
Переношу скаргу у відповідний розділ

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт
Переглянувши відеодокази з боку лідера організації, можу сказати, що порушень з боку затримання та відігравання Role Play не виявлено. Єдине, що ви перебували в Mute, через що не могли проводити процесуальні дії. З цього приводу буде проведено роз'яснення для працівників про порядок дій у подібних ситуаціях.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі