Ryslan
Поважний гравець
- Реєстрування
- 15 Кві 2023
- Дописи
- 206
- Реакції
- 145
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця:Максим Заборний
- Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
- Суть скарги:Вітаю! Ситуація розпочалася з того що вийшовши з гаража сівши в свій автомобіль,за мною почалося переслідування працівником НПУ К Капітаном Максимом Заборний.Після моєї зупинки працівник НПУ К пояснив мені причину зупинки з якою я не був згідний,далі він почав вимагати документи,після того як я йому надав документи для перевірки,після перевірки вийвив в мене штрафи відрізок відео02:56-03:15 надавши мені запитання чому не мплачуєте штрафи я відповів що не маю грошей на це працюю щоб заробити,на що даний працівник не запропонувавши мені їх сплатити в добровільному порядку застосував до мене спец засіб,а саме кайданки та затримав за несплату штрафу та доставив до відділку НПУ к,тим самим принісь збитки державі(62тисяці гривень)замість того щоб держ бюджет отримав кошти за штрафи він мене посадив,штрафи анулювалися!Такон на відрізку доказів видно 03:46-03:55де працівник НПУ к без нагальної потреби включає звукові та проблискові маячки на автомобілі та порушуючи правила ПДР пролітає на заборонений колір світлофора ,переслідування не відбувалося,трафік був не щільний,ніхто нікуди не спішив,доцільність порушувати і вмикати звукові та проблискові не потрібно було!Не одноразово працівника НПУ просив пояснити і сказати де прочитати згідно якої статті він мене затримує,просив назвати статтю де чітко вказано що за несплату штрафу можливе затримання,на що даний працівник мене ігнорував тим самим порушивши закон,не надав пояснення громадаянину його прав!(Я не знаю де дивитися статті за порушення тому просив працівника НПУ мене прояснити)!На відрізку відео 12:38-13:13 на цьому відрузку видно де працівник просто ігнорує всі вимоги які його просять!Далі працівник НПУ к не маючи законних підстав,не викликавши свідків,експерта почав проводити в мене обшук доказ 13:37-14:24! Після затримання і проведення процесуальних дій і після того як я повідомив працівника НПУ к за його порушення що він не запропонував мені сплатити штрафи в добровільному порядку а зразу затримав(Наголошую сума штрафів 62к) він коли вів мене в камеру тимчасового тримання повідомив що Ви можете зараз сплатити! Також зі слів працівника мене затримали за адмін правопорушення,не сплата штрафа яка підстава на рбшук? Прошу зауважити не поверхнева перевірка а саме обшук!!Для проведення обшуку згідно чинного законодавства повинен бути виданий відповідний докупент а саме орден!Який повинен видаватися після рішення суду,після адмін затримання ніхто не проводить обшук!
- Докази (скріншот/відео):1- 2-
- Дата порушення:21.11.2025
Останнє редагування: