Розглянуто НПУ масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
174
Реакції
104
Бали
48
1.35517 30777
2.Кирило Потер
3.Я їхав не хотів порушувати потім побачив перестрілку та вирішив подивитися но 35517 відрив вогонь по авто без причини та з пасажирського сидіння
потім я підійшов запитати чому по мені стріляли но 35517 почав наводити на мене тайзер потім він зробив пг у вигляді тайзер проти зброї,потім я підьїхав розібратися чому по мені відрили вогонь но мене вдарили тайзер та надягли кайданки без відігровки потім він мене повів в приміщення та в приміщенні почав просити документи хоча я був в кайданках(він не відіграв зняв одну кайданку) потім на початку допиту в мене спитали чи хочу я скористатися своїми правами хоча мені їх не зачитували(можливо мені хотіли їх зачитати но майору видали мут)та далі все робив капрал но від капрала було дуже багато порушень наприклад коли я робив йому зауваження за те що він не відігрує тайзер та кайданки він почав казати що я міг їх застрелити хоча зброї в мене було в руках потімвін хотів поговорити з майором який в муті та дав кляпа без відігровки потім гравець з айді 30777 надягає кайданки без відігровки потім гравець з айді 35517 відграв що він зняв одну кайданку та зняв дві кайданки но гравець з айді 30777 надягає кайданки та гравець з айді35517 починає просити мої документи хоча я вже в двух кайданках ,потім він взяв відбитки пальця якоюсь не до відігровкою ця відігровка звучала так взяв відбитки пальця громадянина потім мені виписали розшук без відігровки та потім просив мої документи та трохи пізніше вони знвли з мене кайданки та надягнули без відігровки та посадили в кпз.Також прошу зауважити те що мені гіхто не зачитав міранду та не придставився.
4.тик
5.12.06.2025
Тайм коди,0:08 почали стріляти по мені без причини та вели перестрілку з пасажирського сидіння,0:46 робить пг,2:10 уникнення рп відігровки,2:40 просить документи хоча я в кайданках(він не відіграв що зняв одну кайданку),9:30 я казав йому через офтоп що він не відіграв кайданки та тайзер но він почав казати що я міг їх застрелити но в мене навіть зброї в руках не було,13:53 ще одне уникнення рп відігровки,13:53 дає кляпа без відігровки,18:43 неадкватні висловлювання та уникнення рп відігровки,18:43 неадкватні висловлювання та уникнення рп відігровки,19:37 робить якусь не до відігровку,21:41 дає розшук без відгровки,22:04 просить документи хоча мене вже оголосили у розшук,22:27 каже що мені давали право на адвоката но мені такого не казали,22:49 каже що я намагався напасти на них хоча просто сидів в авто чи бігав біля них,23:52 знімають кайданики та надягабть без відігровки,24:16 садить в кпз без відігровки

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Взяла на розгляд!
Враховуючи викладену скаргу, відповідь надам протягом 12 годин!

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши детально викладену скаргу та ознайомившись з матеріалами, виношу вердикт:

Гравець #33517 отримує:

warn за Порушення правил Державних організацій 2.40
pmute 80 за Порушення правил UG 5.1, 5.11
jail 20 за Порушення правил UG 6.13

Гравець #19288

Отримав покарання під час порушення

Гравець #33501

Отримав покарання під час порушення

Ви, Автор #17612, також отримуєте покарання:

jail 90 Порушення правил UG 6.18, 6.28

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі