Зачинено НПУ м. Дніпра/Коля Дрінкович/DM car in ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Добрий *-*

Активний
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
4
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Коля Дрінкович
  2. Особистий нікнейм: Марк Морелло
  3. Суть скарги: DM car in zz Богдан Булка (Лейтинант) будячи не в формі заблокував мені виїзд з території та наказав Миколі Дрінковичу стріляти в мене!
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 27,07,2023

Богдан Булка

НПУ м. Харків
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
134
Реакції
8
Бали
18
Даний громадянин навмисно провокував правоохоронців протягом години, катаючись по території НПУ на мотоциклі. В цей час я був не на зміні, так як робочий час починається з 9 години. Коля Дрінкович звернувся до мене у фракційному чаті за допомогою, щоб я сказав йому що робити з паном Марк Морелло, на що я швидко відреагував та приїхав на територію НПУ на допомогу у неробочу годину. Я навмисно заблокував виїзд своїм транспортом для того щоб Коля Дрінкович міг арештувати або застосувати силу до пана Марка за непідкору, а Марк не мав можливості покинути територію, так як зі слів Колі Дрінковича, Марк Морелло цілу годину його провокував і отримав десятки попереджень та закликів покинути територію НПУ. Жодного наказу стріляти не було, а була лише порада, так як Коля Дрінкович третього рангу і зіштовхнувся з такою ситуацією вперше. В даний момент у мене рендериться відео, яке ілюструє дану ситуацію. Закликаю Адміністрацію зачекати певний час щоб оглянути ситуацію зі сторони.

Марк Добрий *-*

Активний
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
4
Бали
8
На Форумі НПУ м. Дніпра не має жодної інформації яка забороняє мені перебувати більш ніж 15 секунд на тереторії, а співробітник поліції відкривав по мені вогонь за те шо я перебуваю на тереторії!!!

Богдан Булка

НПУ м. Харків
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
134
Реакції
8
Бали
18

0:00 - 0:15 - ствердження Колі Дрінковича що порушник катався по території, після чого послав Колю
0:45 - Марк ображає Колю, перекривляючи його
1:20 - 1:35 - Марк качає права. Від себе додам, що Коля мав повне право бути в патрулі самому у таку годину
2:30 - 2:35 - Марк підтвердив що послав Колю
2:54 - Марк заспавнив мотоцикл і продовжив кататись по території НПУ
3:35 - я, будучи в цивільному (маю повне право не бути на зміні о 8:38) блокую виїзд Марку, щоб Коля застосував силу до Марка і Марк при цьому не втік
3:57 - 4:34 - Марк сів у мій автомобіль та магічним чином відвіз його на декілька метрів вперед щоб розблокувати собі виїзд. Свідки присутні. Багоюз?
4:50 - Марк знову заїжджає на територію НПУ на мотоциклі
4:55 - Марк спавнить мотоцикл на даху та падає на парковку. Нон-рп?

UPD - відео процесується ютубом, буде наявне в HD якості орієнтовно в 13:05

Останнє редагування:

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю
Відео, яке ви прикріпили, як докази до скарги - недоступне

Наразі зачинено
Знімок екрана 2023-07-27 130300.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі