Ігор Вівсянка
Активний
- Реєстрування
- 30 Чер 2023
- Дописи
- 83
- Реакції
- 11
- Бали
- 8
- Нікнейм гравця:Мерті Архангел,Нікіта Фантом,Єгор Іванов
- Особистий нікнейм:Ігор Вівсянка
- Суть скарги: случайно вдарив ато поліцейських сказав (відкат) не було фрпасу після чого вони мене взяли в кайданки та на отз повезли попросив клана щоб допомогли вбили одного поліцейського після чого цей поліцейський порушив правила серверу (рк)всі тайм коди будуть внизу.Після чого знов працюю нічо не бувало собі на сканії нічого не порушувчи вони зупиняють і говорять це він коли в них і мене закрите вікно .Вони говорять виходим коли зачинене вікно відкись в них появляється арматура і розбивають вікно,і Мерті витягує мене і говорить витягнув Ігор Вісянку коли вони не бачили мого паспорта.дальше ми їдем і говрить авдоката вам не буде надано хотя завжди є право на адвоката і говрить я не буду вам зачитувати міранду 2 раз і з них почав мені хамити порушувати субординацію до громадяна яким має честь та свободу слова!ПІсля чого вони мене приводять в участкок і почають обшукувати , знайли в мене 3 зіп пакети без відігровки в чат.Приїхав мій особистий адвокат відіграв я показав посвідчення не пераючи в руки і він сказав він не адвокат і виав розшук за СПРОБУ ДАТИ ХАБАР ПОСАДОВІЙ ОСОБІ. і не розібравшсь з адвокатом посадив мене. Тайм коди Нікіта Фантом - Рк 0:05 секунді і ще був на місці там де його вбили 02:43 хвилині він також з'являється з метою вбити тому,що нівів на мене Ака-47. Мерті Арангел- 02:24 не чув його через вікно,02:38- сказав моє ім'я не знаючи його,02:55 посадив в авто без відігровки,як його товариш помер і комуь про це повідомив 2:57 , як вони знають мене в лице якшо я був у масці03:03?,03:16 говорив шо минулого разу був наданий адвокат, коли приїхав адвокат випасав розшук даже коли адвокат не надав свої послуги, видам розшук за спробу дати хабар посадовый особі 10:44 Єгор Іванов - 3:52 порушив субординацю до громадянина
- Докази (скріншот/відео):тут
- Дата порушення:22.07.2023