Нікіта Кежуал
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 8 Тра 2024
- Дописи
- 34
- Реакції
- 60
- Бали
- 21
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 10/03/2025.
Головний слідчий: Нікіта Еддісон.
Слідча група: Нікіта Еддісон, Богдан Батурінець.
ОПИС
10 Березня 2025 Року о 11:14, Підполковник НПУ міста Дніпра, Нікіта Еддісон перебував на спец.завданні. Зайшовши на центральний ринок, він побачив особу, яка продає предмет який схожий на алкоголь, та придбав його у кількості 1 шт.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Микола Борік.
Статус: Затриманий.
Додаткова інформація: Особа була одягнута в білу футболку та джинси. Носить рюкзак "Сніговичок", та "Палаючі крила".
ДОКАЗИ
Доказ №0001.
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Я, Підполковник - Нікіта Еддісон, доповідаю про те, що:
10 Березня 2025 Року о 11:14, Підполковник НПУ міста Дніпра, Нікіта Еддісон перебував на спец.завданні. Зайшовши на центральний ринок, він побачив особу, яка продає предмет який схожий на алкоголь, та придбав його у кількості 1 шт.
10 березня 2025 року, у 20:52 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №10032025. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Андрія Кудлаєнко. Результати експертизи: Встановлено Ім'я підозрюваного - Микола Борік.
10 березня 2025 року, у 20:47 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №10032025. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Андрія Кудлаєнко. Результати експертизи: Виявилось, що це алкогольний напій - Горілка.
На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 37 ККУ.
Я, Полковник - Богдан Батурінець, розглянувши повідомлення про злочин №10032025, що надійшов від Підполковника Нікіти Еддісона та матеріали перевірки.
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 37 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Повістка про допит підозрюваному: Миколі Боріку.
Надаю копію документа: Копія документу
Я Підполковник - Нікіта Еддісон, 11 березня 2025 року, не допитав підозрюваного у справі №10032025.
Микола Борік не прийшов на допит.
Копія документа: Копія документу
Я, Підполковник - Нікіта Еддісон, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 14 березня 2025 року, фігуранта кримінальної справи - Микола Борік було заарештовано та взято під варту.
Підполковник - Нікіта Еддісон
Підпис:
Підпис:
Останнє редагування: