Зачинено НПУ м. Дніпро / №17032024 / зберігання наркотичних речовин / OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 17/03/2024
Головний слідчий: Влад Опанасенко
Слідча група:

ОПИС

Метою розголошення цієї кримінальної справи полягає в тому, щоб поширити неправомірні дії та кримінальну діяльність особи, ім'я якої було встановлено перед затриманням нею є Сергій Антонюк. Перебуваючи на авто марки BMW модель M5F90 було пробито по базі даних сервісного центру МВС, Полковник Опанасенко встановив що це авто належить нині зазначеній особі ім'я якої Сергій, прізвище Антонюк. Зареєстрованою боді-камерою за фактичним часом 22:47 17.03.2024 встановлено що автівка чорного кольору марки BMW моделі M5F90 скоїла адміністративне правопорушення. За номером авто AT 9966 ВК час 22:48 боді камера зафіксувала зовнішність підозрюваного, після чого на вимоги поліцейського він відмовився покидати т.з. та скоїв кримінальне правопорушення передбачуване Кримінальним Кодексом за статтею 13 "Зникнення з місця вчинення дорожньо-транспортної пригоди". Після того Полковником Опанасенко за допомогою бази даних сервісного центру МВС було встановлено, що ця автівка належить особі на ім'я Сергій, прізвище Антонюк. Не зволікаючи Владислав дізнався, що Сергій є працівником Служби Безпеки України, та ним було прийняте рішення завітати до ГУ СБ міста Дніпро. Де саме він перед адмін. будівлею побачив особу схожу на записі боді-камери та вважав що є достатньо підстав перевірити паспорт цієї особи. Після ознайомлення з паспортом інформація з сервісного центру МВС надала той самий запит що й паспортні дані затриманого. Владислав повідомив йому про підозру та згідно Кримінально-Процесуального Кодексу затримав особу на ім'я Сергій, прізвище Антонюк, з метою встановлення обставин порушення Адміністративного та Криміналького Кодексу. Після затримання поведінка індивіда здавалася підозрілою, за опитом Владислава таку поведінку мають особи, які притаманні до наркозалежності. Записом з боді камери під час з'ясування обставин затриманий порушив одразу 2 статті Кримінального Кодексу, а саме ст. 7 "Образа або неповажне ставлення до працівника державної установи" та ст. 10 "Наклеп, тобто донесення завідомо неправдивої інформації в публічному просторі або з використанням службового становища, з метою впливу на її подальшу репутацію в негативному контексті.". Записом з боді-камери за часом 23:17 зафіксовано як затримана особа використовуючи свої службові повноваження намагається втекти від арешту, та знімає кайданки "магічним ключем", тим самим порушивши ст. 26 "Перевищення службової компетенції", та ст. 16 " Втеча з місця ув’язнення." Кримінального Кодексу. Згідно запису з боді-камери, керуючись Кримінально-Процесуальним Кодексом особу було повідомлено про вторинний обшук та дозвіл на її обшук. Зафіксованим часом обшуку особи о 23:21 було знайдено зіп-пакетик з невідомою білою речовиною. Шляхом експертизи о 23:23 Полковник Опанасенко встановив, що невідома речовина є психотропним наркотиком. Після проведення експертизи, о 23:24 Полковник Опанасенко повідомив затриманий особі про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ст. 20, ст. 7, ст. 16 Кримінального Кодексу. О 23:25 Полковником Опанасенко було заповнено ПРОТОКОЛ ЗАТРИМАННЯ ОСОБИ.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Сергій Антонюк
Статус: На волі
Додаткова інформація: Працівник СБУ

ДОКАЗИ

Доказ №0001 17.03.2024 поточний час 22:47 зареєстрованою боді-камерою було зафіксовано адміністративне правопорушення, після якого послідувало кримінальне правопорушення передбачене статтею 13 Кримінального Кодексу з боку Сергія Антонюка .
Доказ №0002 17.03.2024 поточний час 23:12 підозрюваний надав свій паспорт, він виявився власником авто марки BMW модель M5F90 з номерним знаком AT 9966 ВК
Доказ №0003 17.03.2024 поточний час 23:14 боді-камера зафіксувала порушення ст. 7 та ст.10 Кримінального Кодексу
Доказ №0004 17.03.2024 поточний час 23:17 на записі боді-камери було зафіксовано порушення ст. 16 та ст. 26 Кримінального Кодексу
Доказ №0005 17.03.2024 поточний час 23:19 було проведено вторинний обшук затриманого

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Слідчий Влад Опанасенко

OPANASENKO

Останнє редагування:

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, Дніпро,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
18/03/2024

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Слідчий ГУ НП м. Дніпра Полковник Влад Опанасенко, доповідаю про те, що: 17/03/2024 особа на ім'я Сергій Антонюк скоїла кримінальні та адміністративні правопорушення передбачені ст. 9.10 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, та ст. 20, ст. 7, ст. 16 Кримінального Кодексу України.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
Відповідні докази були надані у доказовій частині кримінального провадження.
На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого ст. 20, ст. 7, ст. 16 Кримінального Кодексу України.

Слідчий Полковник Влад Опанасенко
OPANASENKO

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, Дніпро,
18/03/2024
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Слідчий ГУ НП м. Дніпро Полковник Влад Опанасенко

ВСТАНОВИВ:

Особа на ім'я Сергій Антонюк скоїла кримінальні та адміністративні правопорушення передбачені ст. 9.10 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, та ст. 20, ст. 7, ст. 16 Кримінального Кодексу України.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених ст. 20, ст. 7, ст. 16 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених ст. 20, ст. 7, ст. 16 Кримінального Кодексу України.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

OPANASENKO

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, Дніпро,

22/03/2024​
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка

Я, Слідчий Полковник Влад Опанасенко, 03 місяця 2024 року, допитав підозрюваного у справі №17032024.

Ім'я та прізвище допитуваного: Сергій Антонюк
Дата народження: 01.01.2000
Місце проживання: м. Харків
Громадянство: Українець
Місце роботи або навчання: невідомо
Контактний номер: невідомо

Під час допиту вдалося встановити наступне: особа не з'явилась на допит у встановлений час.

OPANASENKO

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, Дніпро,

22/03/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Слідчий Полковник Влад Опанасенко, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ
17 березня 2024 року, у 23:22 було проведено експертизу матеріалів/речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №17032024. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Владислав Станкевич.
Результати експертизи: морфін

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

OPANASENKO

Останнє редагування:

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, Дніпро,

22/03/2024​

ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваного та взяття під варту

Я, Слідчий Полковник Влад Опанасенко, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 23 березня 2024 року, фігуранта кримінальної справи - Сергія Антонюка було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:
(a) Відеоматеріал №1: video

OPANASENKO

Влад Опанасенко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
464
Реакції
135
Бали
48
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, Дніпро,

24/03/2024​
ПОСТАНОВА
про закриття та передачу справи в архів

Я, Слідчий Полковник Влад Опанасенко, розглянувши матеріали кримінальної справи №17032024 та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ
Є достатні підстави закриття кримінальної справи. Виходячи з вищевикладеного

ПОСТАНОВИВ:
1. Закрити кримінальну справу №17032024 та передати до архіву.

OPANASENKO

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі