Максим Федчак
М СБУ
- Реєстрування
- 26 Чер 2022
- Дописи
- 51
- Реакції
- 62
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: Джонні Стоун
- Особистий нікнейм: Андрій Кокор
- Суть скарги: Доброго дня, адміністрація. Хочу звернуватися до вас в цілях мого повернення на звання мл. лейтенанта поліціїї міста Києва, а також покарання Полковника Джонні Стоун. Суть в тому, що Полковник звільнив мене з посади не правомірно. Статі статуту за які він мене звільнив: 3.10, 3.16, 3.2, 3.4, 3.11, 4.1, 4.4, 4.5 і дав чорний список НПУ К на 90 днів. Розберемо першу статю, а іменно 3.10, почнемо з того, що це взагалі таке, Не компетентний це - людина яка не має достатніх знань, недостатньо обізнаний з чим-небудь. Не розумію в чому проявлялась моя не компетентність. Я вчора пройшов обзвон на зам. керівника, тобто знання у мене є, та навіть вище базових. Тобто абсурд, так як і назначав мене на пост сам Джонні Стоун який і звільнив мене за "не компетентність". Не признаю цього та в противному випадку хочу побачити докази мого правопорушення статуту. Дальше, 3.16, почнемо з того, що це взазалі таке, Халатність — недбайливе, несумлінне ставлення до чого-небудь. Я не ставився халатно до своєї посади, не розумію в чому проявлялась моя халатність, не признаю цього та в противному випадку хочу побачити докази на це. Дальше, 3.2, почнемо з того, що це статя за яку можна наказувати якщо це було в РП плані. В мому випадку я це робив в плані ОФФТОП, тобто це не порушення статі 3.2 статуту НПУ К. Дальше, 3.4, не підкорювання старшим званням. Я з цим не згідний, та не признаю цього, в противному випадку чекаю докази на це порушення. Дальше, 3. 11, правило субординації я не порушував, так як оффтоп ніяк не відноситься до РП ситуацій, а так як статут це є РП ніша, я нічого не порушив. В іншому випадку, чекаю докази на моє порушення. Дальше, 4.1, я не користувався рацією не в службових цілях. Все було суворо відношено до службових цілей, в іншому випадку чекаю докази на моє порушення. Дальше, 4.4, в РП чатах я не порушував цей пункт, та не знаю до чого тут взагалі військово службовці (це прописано в пункті 4.4). В іншому випадку, чекаю докази на моє порушення. Дальше, 4.5, я не створював ніяких перешкод в рацію, в іншому випадку чекаю докази на порушення. Ні з одним моїм порушенням я не згоден. Чекаю доказів від Джонні Стоун (Полковника поліції).
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 30.06.2024