Розглянуто НПУ м.Київ // Юра Забудько // ДБ, Non RP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
7
Реакції
14
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Юра Забудько
  2. Особистий нікнейм:Олексій Мазепа
  3. Суть скарги:проїжаючи повз сільпо я помітив як машина НПУ з одним патрульним гналась за людиною, машина НПУ їздила по газону, та ДБшила гравця, я вирішив не проходити повз це, та став на захист пішохода. А взамін цього отримав удар машиною в бік мого мотоцикла після чого машина НПУ врізалась на всій швидкості в пішохода і працівник НПУ викинув мене з мотоцикла, після чого вдарив тайзером та заковав у кайдани і повів до машини НПУ. Де розказав міранду, у якій сказав, що у мене є право на адвоката, якого мені не надали. Завівши в ГУ НПУ К відвели до кімнати допитів де розказали причину затримання, і нарешті надали посвідчення. забрали документи так і не віддавши назад накинули зірочку, провели обшук і посадили. Прошу визволити мене з тюрми та покарати співробітника НПУ за: ДБ, порушення моїх прав та порушення статуту. НА ВІДЕО ДЕ Я ВИМКНУВ ЗВУК ВІН ЧИТАВ МІРАНДУ ДО ТОГО МОМЕНТУ ПРЕТЕНЗІЙ НЕМА
  4. Докази (скріншот/відео):
    ТАЙМКОДИ ПОРУШЕНЬ(НА МОЮ ДУМКУ): 1) 00:09(ДБ) 2)00:14(ДБ) 3) 00:22(НЕ ВІДКАТИВ ДІЮ) 4) 00:48 (НЕ НАЗВА ПРИЧИНУ ЗАТРИМАННЯ) 5) 02:15 (НЕ НАДАВ АДВОКАТА) 6) 00:36 (НЕ НАДАВ ПОСВІДЧЕННЯ(ПОРУШЕННЯ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ДІЙ)) 7) 02:40 (НЕ ПРОВІВ ОБШУК НА ЗАБОРОНЕНІ ПРЕДМЕТИ(ПОРУШЕННЯ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ДІЙ)) 8) 02:50 (НЕ НАДАВ ВІДЕОДОКАЗИ ПРАВОПОРУШЕННЯ)
    )
  5. Дата порушення: 04.11.2025

Останнє редагування:

Дмитро Каштанів

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
108
Реакції
79
Бали
33
Вітаю,у вас не повний фрапс,де не видно ваших порушеннь а саме,DB,MG,Погроз покаранням,але в мене є повний фрапс можу винести вердикт:Олексій Мазепа отримує покарання у вигляді MG мут до 45 хвилин.DB 15-60 хвилин.
Погроза покаранням мут 30-90 хвилин.
Юра Забудько отримує покарання у вигляді DB 15-60 хвилин.

Розглянуто!

//by kashtaniv

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі