Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Статус:ВІДКРИТО. Дата відкриття: 27/12/2024. Головний слідчий: Ілля Репецький. Слідча група: Ілля Репецький.
ОПИС
Я, Генерал ПНУ м.Київ - Ілля Репецький 26.12.2024 о 17:40 перетинав ПП "Конча заспа - Київ" на якому перевіряли документи працівники НПУ м.Дніпро та СБУ м.Київ/Дніпро, я почув звуки стрільби та побачив що громадянин Олександр Абсолют відкрив вогонь по працівникам НПУ та СБУ, я вибіг з авто та у спиту використав спец. засіб "Тайзер" та "Кайданки", громадянин Олександр Абсолют був доставлений до ГУНП м.Київ для проведення проц. дій, а саме: Встановлення особи, Обшуку, Допиту та переміщення в ІТТ.
Під час обшуку у громадянина Олександр Абсолют було вилучено: Вогнепальну зброю "М4" (Без боєприпасів), наркотичні засоби "Гороїн" у розмірі 11 грамів
Тим самим, громадянин Олександр Абсолют порушив статтю 69, 78, 88 ККУ.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Олександр Абсолют. Статус: Ув'язнений. Додаткова інформація:.
Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів,
ВСТАНОВИВ
27 грудня 2024 року, о 11:50 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0068. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: Балістична Експертиза показала що вилучений предмет виявився вогнепальною зброєю марки "M4"
Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовини,
ВСТАНОВИВ
27 грудня 2024 року, о 11:50 було проведено експертизу речовини, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0068. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: Експертиза показала що вилучені речовини у розмірі 11 грамів виявився наркотичними засобами "Героїн"
Подільсикй край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
27/12/2024.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину
ОПИС
Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, доповідаю про те, що: 26.12.2024 о 17:40 перетинав ПП "Конча заспа - Київ" на якому перевіряли документи працівники НПУ м.Дніпро та СБУ м.Київ/Дніпро, я почув звуки стрільби та побачив що громадянин Олександр Абсолют відкрив вогонь по працівниках НПУ та СБУ, я вибіг з авто та у спиту використав спец. засіб "Тайзер" та "Кайданки", громадянин Олександр Абсолют був доставлений до ГУНП м.Київ для проведення проц. дій, а саме: Встановлення особи, Обшуку, Допиту та переміщення в ІТТ.
Під час обшуку у громадянина Олександр Абсолют було вилучено: Вогнепальну зброю "М4" (Без боєприпасів), наркотичні засоби "Гороїн" у розмірі 11 грамів
ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація (b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 69, 78, 88 ККУ.
Подільський край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
27/12/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка
Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, 26 грудня 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0068.
Ім'я та прізвище допитуваного: Олександр Абсолют
Дата народження: 22.06.2024
Місце проживання: -
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: -
Контактний номер: +380 50 462 4482 ((v3n0m_x_kappa))
Під час допиту вдалося встановити наступне: Громадянина признав свою вину що він зробив замах на працівників НПУ та СБУ
(a) Відеоматеріал №1: video
Я, Генеральний прокурор - Андрій Репецький, розглянувши матеріали кримінальної справи №0068 та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ
Є достатні підстави закриття кримінальної справи., оскільки слідчий не вірно провів допит та на боді камері не видно процесуальні дії щодо обшуку громадянина та знахідку наркотичних засобів.
ПОСТАНОВИВ:
1. Закрити кримінальну справу №0068 та передати до архіву.
Андрій Репецький
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.