Зачинено НПУ м.Київ | №28102024 |25 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коді Дюфрейн

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Тра 2023
Дописи
80
Реакції
57
Бали
33
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ЗАКРИТО
Дата відкриття:
28/10/2024.
Головний слідчий: Коді Дюфрейн.
Слідча група: Коді Дюфрейн

ОПИС

Я - Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ - Коді Дюфрейн,вчора 27.10.2024 близько 22:00 вийшов з відділку поліціїу місті Київ та хотів вирушити зі своїм співробітником по службових справах. Біля будівлі самого відділку стояв транспортний засіб - Mercedes-Benz CLS 2011 з номерами - "ВО7333РР" з якого вийшов його власник,особу якого встановило слідство - В'ячеслав Мариупольский. Він вийшов з автівки та наніс тяжкі тілесні ушкодження громадянину, якого ми вивели з відділку за для доставлення до його особистого транспортного засобу,що призвело до смерті останнього.

Наразі Мариупольский підозрюється у скоєнні злочину згідно статті 25 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження)

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Ім'я: В'ячеслав Мариупольский
Статус: На волі
Додаткова інформація: Має багато татуювань на тілі.

ДОКАЗИ

Доказ №0001 |В'ячеслав Мариупольский

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.

Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ -Коді Дюфрйен

Підпис:
підпис криміналки.PNG

Коді Дюфрейн

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Тра 2023
Дописи
80
Реакції
57
Бали
33
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
28/10/2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я - Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ - Коді Дюфрейн,вчора 27.10.2024 близько 22:00 вийшов з відділку поліціїу місті Київ та хотів вирушити зі своїм співробітником по службових справах. Біля будівлі самого відділку стояв транспортний засіб - Mercedes-Benz CLS 2011 з номерами - "ВО7333РР" з якого вийшов його власник,особу якого встановило слідство - В'ячеслав Мариупольский. Він вийшов з автівки та наніс тяжкі тілесні ушкодження громадянину, якого ми вивели з відділку за для доставлення до його особистого транспортного засобу,що призвело до смерті останнього.

Наразі Мариупольский підозрюється у скоєнні злочину згідно статті 25 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження)

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Доказ №0001 |В'ячеслав Мариупольский

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею 25 Кримінального кодексу України. (Умисне тяжке тілесне ушкодження)

Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ -Коді Дюфрйен

Підпис:
підпис криміналки.PNG

Коді Дюфрейн

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Тра 2023
Дописи
80
Реакції
57
Бали
33
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
28/10/2024.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, - Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ - Коді Дюфрейн, розглянувши повідомлення про злочин

№28102024, що надійшов від Начальника ГСУ при ГУНП м.Київ Коді Дюфрейна та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:

Я - Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ - Коді Дюфрейн,вчора 27.10.2024 близько 22:00 вийшов з відділку поліції місті Київ та хотів вирушити зі своїм співробітником по службових справах. Біля будівлі самого відділку стояв транспортний засіб - Mercedes-Benz CLS 2011 з номерами - "ВО7333РР" з якого вийшов його власник,особу якого встановило слідство - В'ячеслав Мариупольский. Він вийшов з автівки та наніс тяжкі тілесні ушкодження громадянину, якого ми вивели з відділку за для доставлення до його особистого транспортного засобу,що призвело до смерті останнього.

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбаченого статтею 25 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 25 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ - Коді Дюфрйен

Підпис:
підпис криміналки.PNG

Останнє редагування:

Коді Дюфрейн

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Тра 2023
Дописи
80
Реакції
57
Бали
33
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
30/10/2024
РАПОРТ
про дострокове закриття кримінальної справи

Я, Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ- Коді Дюфрейн, заявляю: мені не вдалося затримати фігуранта справи №28102024 через - Недостатню доказову базу для його затримання.
Спираючись на вищевикладене, прошу слідчий орган закрити кримінальну справу та передати його до архіву, готовий понести покарання за неефективну роботу.

Начальник ГСУ при ГУНП м.Київ- Коді Дюфрейн
Підпис:
підпис криміналки.PNG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі