Схвалено НПУ м.Київ | №29012024 | Образа працівника державної установи, Зникнення з місця вчинення ДТП | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ЗАЧИНЕНО.
Дата відкриття: 29/01/2024.
Головний слідчий: Даніїл Духов.
Слідча група: Артем Авторитетов, Мартін Хоффман.

ОПИС

29 січня 2024 року о 12:36 громадянин Сергій Літвін заїхав на територію ГУНПУ м.Києва, після того як я йому сказав виїхати, він задів автівку Toyota Camry, та виїхав з місця ДТП. Після того як він зупинився на парковці ображати держ.службовця. До особи було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в ізоляторі тимчасового тримання для встановлення всіх необхідних даних про особу. Після вводу серійного коду пасспорту в базу МВС в вкладці "Власність" був знайдений т/з "ЗАЗ", на якому і було скоєно ДТП

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Сергій Літвін.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Має маску на лиці.

ДОКАЗИ

Доказ №0001
Доказ №0002

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

Намагався викликати особу на допит, але він відмовився
Підполковник - Даніїл Духов

Підпис: Д.Духов

Останнє редагування:

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
29/01/2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підполковник - Даніїл Духов, доповідаю про те, що: 29/01/2024 12:36, громадянин Сергій Літвін заїхав на територію ГУНПУ м.Києва, після того як я йому сказав виїхати, він задів автівку Toyota Camry, та виїхав з місця ДТП. Після того як він зупинився на парковці ображати держ.службовця. До особи було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в ізоляторі тимчасового тримання для встановлення всіх необхідних даних про особу. Після вводу серійного коду пасспорту в базу МВС в вкладці "Власність" був знайдений т/з "ЗАЗ", на якому і було скоєно ДТП

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація 1, Відеофіксація 2
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 7, 13 ККУ.

Останнє редагування:

Анастасія Міллер

03 | Східна Україна
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
40
Реакції
26
Бали
23
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
29.01.2024.

ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Анастасія Міллер, розглянувши повідомлення про злочин №29012024, що надійшов від Зам.Кер. ГСУ Даніїла Духова та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:
29/01/2024 12:36, громадянин Сергій Літвін заїхав на територію ГУНПУ м.Києва, після того як працівник НПУ м.Києва підполковник Даніїл Духов сказав йому покинути територію, він зачепив автівку Toyota Camry та поїхав з місця ДТП. Після того як він зупинився на парковці почав ображати держ.службовця.До особи було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в ізоляторі тимчасового тримання для встановлення всіх необхідних даних про особу. Після вводу серійного коду пасспорту в базу МВС в вкладці "Власність" був знайдений т/з "ЗАЗ", на якому і було скоєно ДТП. Це передбачено статтями :
Стаття 7 КК України
Стаття 13 КК України

ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею:
Стаття 7 КК України
Стаття 13 КК України

2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Полковник Анастасія Міллер
Підпис: Miller

Останнє редагування:

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
31/01/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка

Я, підполковник - Даніїл Духов, 30 січня 2024 року, запросив підозрюваних у справі №29012024 на допит.

Сергій Літвін - відмовився від допиту.

(a)
Повістка про допит

Останнє редагування:

Анастасія Міллер

03 | Східна Україна
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
40
Реакції
26
Бали
23
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
01/02/24.

ПОСТАНОВА
про закриття та передачу справи в архів

Я, Полковник НПУ м.Київ - Анастасія Міллер, розглянувши матеріали кримінальної справи №29012024 та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:
Є достатні підстави закриття кримінальної справи. Виходячи з вищевикладеного

ПОСТАНОВИВ:
1. Закрити кримінальну справу №29012024 та передати до архіву з подальшою передачею до суду.

Полковник НПУ м.Київ - Анастасія Міллер
Підпис: Miller

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі