НПУ м.Київ | 0044 | 81 ККУ, 96 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,056
Реакції
722
Бали
253
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 02/12/2024.
Головний слідчий: Ілля Репецький.
Слідча група: Ілля Репецький.

ОПИС

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький доповідаю, Я, Генерал НПУ м.Київ, Ілля Репецький та працівники НПУ м.Київ, 02.12.2024 о 16:25 зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Молодший лейтенант НПУ м.Київ Ростислав Артюх придбав у громадянина України Владислав Балу наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 9 грамів, після чого громадянин Владислав Балу був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення в ІТТ.
При проведенню обшуку Громадянина Владислав Балу було вилучено Зброю Марки М4.
Тим самим Громадянин України Владислав Балу порушив статтю 96 ККУ (збут наркотичних засобів) та 81 ККУ (Носіння та зберігання)

*Стаття 96 Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.
*Стаття 81. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Владислав Балу.
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: При затриманні не було опору.

ДОКАЗИ

Запис з боді камери

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький

Підпис:Переглянути вкладення 261538

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,056
Реакції
722
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільсикй край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
02/12/2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Генерал - Ілля Репецький, доповідаю про те, що: 02.12.2024 о 19:32, Я з іншими працівниками НПУ м.Київ зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Молодший лейтенант НПУ м.Київ Ростислав Артюх придбав у громадянина України Владислав Балу наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 9 грамів, після чого громадянин Владислав Балу був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення в ІТТ.
Тим самим Громадянин України Владислав Балу порушив статтю 96 ККУ (збут наркотичних засобів) та 81 ККУ (Носіння та зберігання)

*Стаття 96 Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.
*Стаття 81. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 96 ККУ (збут наркотичних засобів) та 81 ККУ (Носіння та зберігання)

Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,056
Реакції
722
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
02/12/2024.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал НПУ м.Київ Ілля Репецький, розглянувши повідомлення про злочин №0044, що надійшов від Генерала НПУ м.Київ Ілля Репецький та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Я, Генерал НПУ м.Київ Ілля Репецький з іншими працівниками НПУ м.Київ зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Молодший лейтенант НПУ м.Київ Ростислав Артюх придбав у громадянина України Владислав Балу наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 9 грамів, після чого громадянин Владислав Балу був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення в ІТТ.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 96 ККУ та 81 ККУ.

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 96 ККУ та 81 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,056
Реакції
722
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
03/12/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, 02 листопада 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0044.

Ім'я та прізвище допитуваного: Владислав Балу
Дата народження: 27.01.1994
Місце проживання: Київ, Будинок 99, Квартира №9
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: -
Контактний номер: Невідомий

Під час допиту вдалося встановити наступне: Громадянин Владислав Балу не признав що він продав наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 9 грамів, Владислав Балу відходив від чіткої відповіді казавши "Не було продажу, Я без коштовно віддав"
Громадянина Владислав Балу на питання "Ви самі працієте чи с кимось?" відповідь: "Сам, перший раз"
(a) Відеоматеріал №1:
video
Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,056
Реакції
722
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,

03/12/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ
03 грудня 2024 року, о 21:55 було проведено експертизу речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0044. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: На експертизу попало 9 грамів невідомої речовини.
Експрес-тест показав що ця речовина являється наркотичною речовиною типу "Кокаїн"

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Подпись:Переглянути вкладення 261583__

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,056
Реакції
722
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,

03/12/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ
03 грудня 2024 року, о 21:55 було проведено експертизу предмет схожий на вогнепальну зброю, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0044. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: На Експертизу було передано 5 предмет схожий на вогнепальну зброю.
За результатами експертизи - 5 Вилучених предметів схожий на вогнепальну зброю виявились - Вогнепальною зброєю марки "М4"

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Подпись:Переглянути вкладення 261583__

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,056
Реакції
722
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
05/12/2024.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, розглянувши матеріали кримінальної справи №0044, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №0044 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Підпис:Переглянути вкладення 262686

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
офіс ген прока.png

Подільський край, КИЇВ,

Офіс Генерального Прокурора.

07.12.2024.

ПОСТАНОВА

про передачу кримінальної справи до суду

Я, Генеральний Прокурор Андрій Репецький, розглянувши матеріали кримінальної справи №00044, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №0044 на розгляд в суд.

Генеральний Прокурор - Андрій Репецький

підпис.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі