Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Статус:ВІДКРИТО Дата відкриття: 02/12/2024. Головний слідчий: Ілля Репецький. Слідча група: Ілля Репецький.
ОПИС
Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький доповідаю, Я, Генерал НПУ м.Київ, Ілля Репецький та працівники НПУ м.Київ, 02.12.2024 о 16:25 зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Молодший лейтенант НПУ м.Київ Ростислав Артюх придбав у громадянина України Владислав Балу наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 9 грамів, після чого громадянин Владислав Балу був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення в ІТТ.
При проведенню обшуку Громадянина Владислав Балу було вилучено Зброю Марки М4.
Тим самим Громадянин України Владислав Балу порушив статтю 96 ККУ (збут наркотичних засобів) та 81 ККУ (Носіння та зберігання)
*Стаття 96 Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.
*Стаття 81. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Владислав Балу. Статус: Ув'язнений. Додаткова інформація: При затриманні не було опору.
Подільсикй край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
02/12/2024.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину
ОПИС
Я, Генерал - Ілля Репецький, доповідаю про те, що: 02.12.2024 о 19:32, Я з іншими працівниками НПУ м.Київ зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Молодший лейтенант НПУ м.Київ Ростислав Артюх придбав у громадянина України Владислав Балу наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 9 грамів, після чого громадянин Владислав Балу був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення в ІТТ.
Тим самим Громадянин України Владислав Балу порушив статтю 96 ККУ (збут наркотичних засобів) та 81 ККУ (Носіння та зберігання)
*Стаття 96 Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.
*Стаття 81. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація (b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 96 ККУ (збут наркотичних засобів) та 81 ККУ (Носіння та зберігання)
Подільський край, КИЇВ,
02/12/2024.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Генерал НПУ м.Київ Ілля Репецький, розглянувши повідомлення про злочин №0044, що надійшов від Генерала НПУ м.Київ Ілля Репецький та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:
Я, Генерал НПУ м.Київ Ілля Репецький з іншими працівниками НПУ м.Київ зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Молодший лейтенант НПУ м.Київ Ростислав Артюх придбав у громадянина України Владислав Балу наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 9 грамів, після чого громадянин Владислав Балу був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення в ІТТ.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 96 ККУ та 81 ККУ.
ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 96 ККУ та 81 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Подільський край, КИЇВ,
03/12/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного
Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, 02 листопада 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0044.
Ім'я та прізвище допитуваного: Владислав Балу
Дата народження: 27.01.1994
Місце проживання: Київ, Будинок 99, Квартира №9
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: -
Контактний номер: Невідомий
Під час допиту вдалося встановити наступне: Громадянин Владислав Балу не признав що він продав наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 9 грамів, Владислав Балу відходив від чіткої відповіді казавши "Не було продажу, Я без коштовно віддав"
Громадянина Владислав Балу на питання "Ви самі працієте чи с кимось?" відповідь: "Сам, перший раз"
(a) Відеоматеріал №1: video
Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,
ВСТАНОВИВ
03 грудня 2024 року, о 21:55 було проведено експертизу речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0044. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: На експертизу попало 9 грамів невідомої речовини.
Експрес-тест показав що ця речовина являється наркотичною речовиною типу "Кокаїн"
Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,
ВСТАНОВИВ
03 грудня 2024 року, о 21:55 було проведено експертизу предмет схожий на вогнепальну зброю, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0044. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: На Експертизу було передано 5 предмет схожий на вогнепальну зброю.
За результатами експертизи - 5 Вилучених предметів схожий на вогнепальну зброю виявились - Вогнепальною зброєю марки "М4"
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.