НПУ м.Київ | 0057 | 69, 78 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лукас Золото

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
659
Реакції
406
Бали
68
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 18/12/2024.
Головний слідчий: Ілля Репецький.
Слідча група: Лукас Золото, Ілля Репецький.

ОПИС

Я, Підполковник НПУ м.Київ - Лукас Золото, 18.12.2024 о 20:10 зупинив громадянина за порушення громадянина ПДР, а саме "Перевищення швидкісного режиму", після того як я вийшов з службового ТЗ підїхав авто маркою Rolls-Royce phantom з Д.Н.З. DANTE коли я підійшов до вікна громадянина який порушив вище сказане ПДР, вийшов громадянин Жека Данте та дістав зброю марки М4, Жека Данте перевів вогнепальну зброю у бойове положення, після того як я почув, що Жека Данте перевів зброю у бойове положення, я використав спец. засіб "Тайзер" та "кайданки", після чого громадянин Жека Данте був доставлений до ГУНП К для проведення процесуальних дій, а саме:Встановлення особи, Обшуку, та поміщення в ІТТ.
Під час обшуку у громадянина Жека Данте було вилучено вогнепальну зброю марки М4 у розмірі 18 шт, MP5 1 шт та снайперська гвинтівка 2 шт, наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 138 грамів.
Тим самим громадянин Жека Данте порушив 69 та 78 статтю ККУ.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Жека Данте.
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація:Неадекватна поведінка.

ДОКАЗИ

Запис з боді камери (Носій зброї) Запис з боді камери (обшук)

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Підполковник - Лукас Золото

Підпис:
IMG_1881.jpg

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

19/12/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля РЕпецький, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів,

ВСТАНОВИВ
19 грудня 2024 року, у 09:45 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0057. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: Вилучені Предмети виявились вогнепальною зброєю таких марок та кількості: М4 18 шт; МР5 1 шт; Снайперська Гвинтівка 2 шт.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький
Подпись:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,

19/12/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький - отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ
19 Грудня 2024 року, у 09:45 було проведено експертизу речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0057. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: Вилучені 138 грамів не відомої речовини виявились наркотичними препаратами типу "Героїн"

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Подпись:
Підпис.png

Лукас Золото

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
659
Реакції
406
Бали
68
JZPLTMQ.gif

Подільсикй край, КИЇВ,
19/12/2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підполковник НПУ м.Київ - Лукас Золото, доповідаю про те, що: Я, Підполковник НПУ м.Київ - Лукас Золото, 18.12.2024 о 20:10 зупинив громадянина за порушення громадянина ПДР, а саме "Перевищення швидкісного режиму", після того як я вийшов з службового ТЗ підїхав авто маркою Rolls-Royce phantom з Д.Н.З. DANTE коли я підійшов до вікна громадянина який порушив вище сказане ПДР, вийшов громадянин Жека Данте та дістав зброю марки М4, Жека Данте перевів вогнепальну зброю у бойове положення, після того як я почув, що Жека Данте перевів зброю у бойове положення, я використав спец. засіб "Тайзер" та "кайданки", після чого громадянин Жека Данте був доставлений до ГУНП К для проведення процесуальних дій, а саме:Встановлення особи, Обшуку, та поміщення в ІТТ.
Під час обшуку у громадянина Жека Данте було вилучено вогнепальну зброю марки М4 у розмірі 18 шт, MP5 1 шт та снайперська гвинтівка 2 шт, наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 138 грамів.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Запис з боді камери (Носій зброї) Запис з боді камери (обшук)
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 69, 78 ККУ.

Підполковник - Лукас Золото
Підпис:

IMG_1881.jpg

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
19/12/2024.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал НПУ м.Київ Ілля Репецький, розглянувши повідомлення про злочин №0057, що надійшов від Підполковника НПУ м.Київ Лукас Холото та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Підполковник НПУ м.Київ - Лукас Золото, 18.12.2024 о 20:10 зупинив громадянина за порушення громадянина ПДР, а саме "Перевищення швидкісного режиму", після того, як я вийшов з службового ТЗ під'їхав авто маркою Rolls-Royce phantom з Д.Н.З. DANTE коли я підійшов до вікна громадянина який порушив вище сказане ПДР, вийшов громадянин Жека Данте та дістав зброю марки М4, Жека Данте перевів вогнепальну зброю у бойове положення, після того, як я почув, що Жека Данте перевів зброю у бойове положення, я використав спец. засіб "Тайзер" та "кайданки", після чого громадянин Жека Данте був доставлений до ГУНП К для проведення процесуальних дій, а саме:Встановлення особи, Обшуку, та поміщення в ІТТ.

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 69 та 78 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 69 та 78 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
19/12/2024.

КЛОПОТАННЯ
перед прокуратурою Подільського краю

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що маю достатні підстави для отримання ордера на Повний Обшук Громадянина.

ПІДСТАВИ ДЛЯ ЗАПИТУ ОРДЕРУ:

(a) Під час арешту у громадянина зберігалась заборонена зброя 3 марок та наркотичні речовини у розмірі 138 грамів;
(b) Для забезпечення безпеки для працівників НПУ під час арешту.

Підпис:
1734636534215.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
19/12/2024.
КЛОПОТАННЯ
перед прокуратурою Подільського Краю

Я, Генерал НПУ м.Київ – Ілля Репецький, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №0057 є достатні підстави для отримання ордера на арешт - Жека Данте

Підпис:
1734636701497.png

Останнє редагування:

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
офіс ген прока.png

Подільський край, Київ,

Офіс Генерального прекурора.

19.12.2024

Ордер ОЗ-№151224

Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.

Час: 20.12.2024 (10:00) - до досягнення цілей.

Пояснення:

На підставі кримінальної справи №0057, та достатніх доказів, затримати особу та провести обшук в особи Жека Данте.

Ціль: Затримати порушник, провести обшук

Ордер виданий на підставі:

1) Кримінальної справи №0057, ОГП.

підпис.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі