НПУ м.Харків | №0078 | 32 ККУ | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
6
Бали
11
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 23/01/2025.
Головний слідчий: Олександр Малиновський.
Слідча група: Олександр Малиновський,Коді Мерфі.

ОПИС

Я — Керівник Державне Бюро Розслідувань у м. Харків, полковник поліції — Олександр Малиновський. Переглянув відеозапис із нагрудної камери Лідера ГУНП м.Харків Олександра Джеффери, зроблений 22.01.2025.На відео зафіксовано двох осіб, які умисне тяжке тілесне ушкодження з лідером громадської організації Олександром Джеффері, розстрілявши його прямо на подвір’ї адміністративної будівлі в м. Київ. Потерпілий перебував на місці події один, без супроводу.Осіб та обставини, що сталися 22.01.2025 близько 15:00, наразі встановлює слідство в ході початкового розслідування за: ст. 32 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Ігор Абсолют.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: На одному з учасників події було помічено спеціальний жетон із номером 24891. Наразі його особу та зв’язок із правоохоронними органами встановлюється слідством.

Керівник ДБР Державне Бюро Розслідувань - Олександр Малиновський

Підпис:

IMG_0202.jpeg

Останнє редагування:

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

Подільський край, ХАРКІВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

25.01.2025

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Керівник ДВБ у м.Харків - полковник поліції - Коді Мерфі, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши дослідження матеріалів.

ВСТАНОВИВ
01 місяця 2025 року, у 23:15 було проведено експертизу матеріалів,по встановленню особи фігуранта кримінальної справи №0078. Експертиза проходила у складі працівника МВС – полковника поліції - Коді Мерфі.
Результати експертизи: Під час експертизи мені керівнику ДВБ у м.Харків. полковнику поліції Коді Мерфі вдалося встановити особу яка фігурує і кримінальній справі №0078 та підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення cт. 32 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Керівник ДВБ м.Харків,
Полковник поліції - Коді Мерфі.

Підпис:

1736544875150.png

Останнє редагування:

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

Подільсикй край, ХАРКІВ,
25.01.2025

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

Я — Керівник ДВБ у м. Харків, полковник поліції — Коді Мерфі. Переглянув відеозапис із нагрудної камери Керівника ГУНП у м.Харків Олександра Джеффери, зроблений 22.01.2025.На відео зафіксовано двох осіб, які нанесли тяжкі тілесні ушкодження генералу Олександру Джеффері, . Потерпілий перебував на місці події один, без супроводу. Осіб та обставини, що сталися 22.01.2025 близько 11:30, наразі встановлює слідство в ході початкового розслідування за: ст. 32 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(а) Запис з бодікамери Олександра Джеффери//Докази по справі №0078 - 31 КК України

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею 32 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Керівник ДВБ м.Харків,

Підпис:

1736544875150.png

Останнє редагування:

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

Подільський край, ХАРКІВ,
26.01.2025

ПОСТАНОВА

про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник поліції - Коді Мерфі розглянувши повідомлення про злочин №0078, що надійшов з нагрудної камери поліцейського - Начальника ГУНП у м.Харків - генерала поліції Олександра Джеффери, та матеріали перевірки.

ВСТАНОВИВ:

Я — Керівник ДВБ у м. Харків, полковник поліції — Коді Мерфі. Переглянув відеозапис із нагрудної камери Керівника ГУНП у м.Харків Олександра Джеффери, зроблений 22.01.2025.На відео зафіксовано двох осіб, які нанесли тяжкі тілесні ушкодження генералу Олександру Джеффери. Потерпілий перебував на місці події один, без супроводу. Осіб та обставини, що сталися 22.01.2025 близько 11:30, наразі встановлює слідство в ході початкового розслідування за: ст. 32 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

ПОСТАНОВИВ:

1. Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених ст. 32 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

2. Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Керівник ДВБ м.Харків,

Підпис:

1736544875150.png

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
168
Емблема_Офісу_Генерального_прокурора.jpg

Подільський край, КИЇВ,
Офіс Генерального прокурора
11.02.2025

ПОСТАНОВА
про закриття та передачу справи в архів

Я, Генеральний Прокурор - Матвій Невілі, розглянувши матеріали кримінальної справи №0078 та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ
Є достатні підстави закриття кримінальної справи. Виходячи з вищевикладеного

ПОСТАНОВИВ:
1. Закрити кримінальну справу №0078 та передати до архіву.

Генеральний Прокурор
Матвій Невілі
Підпис:
OnlineSignatures.net-759-M Nevi .png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі