Відмовлено НПУ\м.Харків Non RP cop, порушення субординації,оск/Роман Солодун,Влад Иванович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Миша Ващенко

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
135
Реакції
35
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Влад Иванович,Роман Солодун
  2. Особистий нікнейм:Мишаня Бездарь
  3. Суть скарги:я підїхав до НПУ побачив що вийшло оновлення з військовими вантажівками і патронами стою дивлюся вони мене заковують в кайданки я включаю фрапс прошу надати адвоката а вони мене називають колобарантом і без відігровок рп мутять мене без причини не зачитали ні міранди нічого взагалі порушували субординацію не однократно капрал звертається до сержанта на ти та не визвали адвоката хоча я маю повне право на адвоката, прошу надати їх докази мого затримання ,прошу максимальне покарання для них якщо вони не праві я маю витрачати свій дрогоцінний час в КПЗ через таких ******************************************ків. так же вони називали мене кацапом конченим просто так це я рахую дуже образливо називати людину кацапом яка в реальному житті є курсантом і буде захищати таких ******************************************ків які на фрапсі (тайм коди не треба там потрібно дивитися весь фрапс щоб зрозуміти наскільки вони кончені)
  4. Докази (скріншот/відео):

5. Дата порушення: 18.07.2023

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,524
Реакції
641
Бали
253
Відмова, не має тайм кодів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі