Відмовлено НПУ м.Х Назар Герас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм лідера/заступника:Наза Герас
  2. Особистий нікнейм:Максим Сокіл
  3. Суть скарги:є 3 ситуації
    1. Назар герас дуже холодно відноситься до своїх обовязків, ще не знає як правильно відігрувати кайданкі, тепер перейдем до самої скарги, я замітив як Назар порушив коли він заковував громадянина він не сказав застосував спеціальний засіб, Назар дуже холодно відносиця до своїх обовязків Міша Моравель почав дуже порушувати субординацію а Назар закрив очі на це.
    2.Назар дав своєму другу форму 11 званя а це вже порушення, + без відігровкі
    3. Назар підвищив по блату
    4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 (16.18.21) 2 (23.22.33) 3 (00.18.10)
    5.Дата походження:09.07.2023
    (це не слив зама це просто я роблю фракцію кращу)

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм лідера/заступника:Наза Герас
  2. Особистий нікнейм:Максим Сокіл
  3. Суть скарги:є 3 ситуації
    1. Назар герас дуже холодно відноситься до своїх обовязків, ще не знає як правильно відігрувати кайданкі, тепер перейдем до самої скарги, я замітив як Назар порушив коли він заковував громадянина він не сказав застосував спеціальний засіб, Назар дуже холодно відносиця до своїх обовязків Міша Моравель почав дуже порушувати субординацію а Назар закрив очі на це.
    2.Назар дав своєму другу форму 11 званя а це вже порушення, + без відігровкі
    3. Назар підвищив по блату
    4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 (16.18.21) 2 (23.22.33) 3 (00.18.10)
    5.Дата походження:09.07.2023
    (це не слив зама це просто я роблю фракцію кращу)
доповнення до Генерала а саме (Денис Сокіл) немає притензій він сам всю фракцію тримає, а Назар чисто заходе пофармити зп та по блату підвищує

Владислав Каряка

Мы должны развивать коррупцию ?
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
318
Реакції
213
Бали
48
Вітаю, порушень не виявлено.
Стосовно блату, неможливо перевірити інформацію через відсутність інформації.

ВІДХИЛЕНО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі